(foto) Şoferii dau buzna la birourile de înmatriculări din Chişinău fără protecţie elementară

Reieşind din situaţia din ţară, deşi mai toate birourile de înmatriculare din Chişinău s-au deschis, orarul de muncă redus a făcut ca la unele centre solicitanţii de servicii să stea în cozi. Şi există un motiv: pentru că timp de peste o lună de zile nimeni nu a putut înregistra nimic din cauza restricţiilor impuse de autorităţi!

Dar ce altceva neobişnuit ar mai fi în această situaţie? Este faptul, şi rămâne un mare “no comment”, că pentru unii moldoveni înmatricularea unei maşini sau primirea unui certificat de înmatriculare este ceva mai important decât propria sănătate şi viaţă!

Aproape toţi oamenii adunaţi la un astfel de birou au fost văzuţi de un martor ocular că nu respectă nici cea mai elementară măsură de profilaxie – cea de a purta mască! De distanţa socială nu mai spunem nimic.

În context reţineţi asta! Agenția Servicii Publice a anunţat că începând de astăzi, 29 aprilie, este reluată activitatea a încă unor subdiviziuni de înmatriculare și calificare a conducătorilor auto. În particular este vorba despre doar cinci:

  • Secţia înmatricularea transportului nr.3 mun. Chişinău (com. Stăuceni, str. Chișinăului, 3);
  • Secţia înmatriculare a transportului şi documentare a conducătorilor auto nr.10 mun. Chişinău (str. Calea Ieșilor, 14);
  • Secţia înmatricularea transportului nr.12 mun. Chişinău (com. Trușeni, str. Calea Ieșilor, 103);
  • Secţia înmatriculare a transportului şi calificare a conducătorilor auto or. Orhei;
  • Secţia înmatriculare a transportului şi calificare a conducătorilor auto or. Cahul.

Subdiviziunile respective continuă activitatea cu un program de lucru special cu publicul de la orele 08:00 până la 14:00 și vor presta serviciile de identificare şi înmatriculare a vehiculelor, preschimbare a permiselor de conducere și eliberare a adeverințelor din Registrul de Stat al Transporturilor şi Registrul de Stat al Conducătorilor de Vehicule.

Vezi aici care s-au deschis mai devreme, din 27 aprilie curent.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

https://autoblog.md/cadere-masiva-a-vanzarilor-de-masini-noi-in-moldova-cate-s-au-cumparat-in-martie/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/