(foto) Un nou lot de Mercedes-uri G-Class a ajuns la Chişinău

Un nou lot de maşini scumpe, marca Mercedes-Benz, de model G-Class, a ajuns cu bine la Chişinău. Un automobilist a surprins “marfa” cu o valoare totală ce depășește cu uşurinţă jumătate de milion de euro, pe platformele trase de un camion, la intersecția străzilor Ismail şi Calea Basarabiei.

Din câte putem observa cu ochiul liber, cel puţin un SUV este de model G 63 AMG cu 585 CP, anume cel deschis la culoare. Tot el pare a fi vopsit în nuanţa Desert Sand din paleta G Manufaktur (4.403 euro) şi ar fi dotat cu un AMG Trail Package opţional, care costă în Germania 3.094 de euro.

Un AMG Trail Package conţine un mod special de conducere în off-road, anvelope off-road, suspensie AMG RIDE CONTROL cu amortizare reglabilă mai ușoară optimizată pentru off-road şi în acelaşi timp pentru mai mult confort, jante de 20 de inci vopsite în negru mat şi cu finisaj strălucitor pe margini, apărătoare de noroi posterioare, covoraşe din cauciuc şi altele.

Oficial, în ţara noastră, preţul de start pentru un G-Class (G 350 d) pornește de la 106.960 de euro, iar un G 63 AMG costă minim 163.720 de euro!

Vezi neapărat: (video) Test Drive: Noul Mercedes-AMG G 63! Ce s-a schimbat?

Cmentariile sunt închise