(foto) Un S-Class furat din Anglia şi înmatriculat în Moldova, procurat cu doar 17000 de euro, reţinut la ieşirea din ţară

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

O nouă zi, un nou caz. Poliţiştii de frontieră din vama Albiţa au descoperit la controlul de frontieră şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca Mercedes-Benz care figura în bazele de date ca fiind furat din Marea Britanie.

În data de 15 iunie 2023, în jurul orei 7:15, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei, pentru a intra în România, un bărbat cu cetățenie română și Republica Moldova, în vârstă de 30 de ani, care conducea un S-Class înmatriculat în RM.

Pentru că existau suspiciuni cu privire la situația juridică a autoturismului s-au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care s-a constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind furat, semnalare introdusă de autoritățile din Marea Britanie la data de 20.04.2023!

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că, în luna februarie a acestui an, a achiziționat autoturismul în cauză de la un cetățean din Republica Moldova în schimbul a 17.000 de euro și că nu are cunoștință despre faptul că acesta este furat sau implicat în vreun litigiu. 

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul a cărui valoare reală a fost stabilită ca fiind de 200.000 de roni (40.325 euro), a fost reținut în vederea continuării cercetărilor.

Cmentariile sunt închise