(foto) Un tânăr de 21 de ani, încă angajat al “Fulger”, şi-a ucis amicul după ce a urcat beat la volan

Beţia poate provoca tragedii, inclusiv la volan. Din păcate unii nu vor nicicum să înţeleagă asta şi iată că se întâmplă ce se întâmplă.

În această noapte, către ora 1:00, Inspectoratul de poliție Criuleni al IGP a fost sesizat de o persoană precum că pe traseul Bălăbănești-Dubăsarii Vechi, în satul Mălăieștii Noi din raionul Criuleni, s-a produs un accident rutier grav.

Imediat la faţa locului s-a deplasat Echipa de Reacționare Operativă a IP Criuleni, care a stabilit că la intrarea în satul Mălăieștii Noi, un tânăr de 21 de ani, conducând cu viteză excesivă un automobilul de marcă Honda, având ca pasageri alți doi bărbați de 24 și 26 de ani, într-o curbă, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat, ajungând ulterior într-un copac de pe marginea carosabilului.

În urma impactului, pasagerul de 26 ani, care se afla pe bancheta din spate, în urma leziunilor corporale primite, a decedat pe loc, iar celălalt pasager și șoferul nu au suferit leziuni grave.

Conducătorul auto a fost supus testului alcoolscopic de tip DRAGER, în aerul expirat fiind stabilită o concentrație de alcool de 0,64 mg/l. Instant a fost reținut pentru 72 de ore, în acest caz fiind inițiată o cauză penală pentru a putea fi stabilite toate circumstanțele.

Poliţia spune că tânărul care se afla la volanul mașinii activează în cadrul Brigăzii cu Destinație Specială “Fulger”, la data de 12 octombrie curent solicitând eliberarea sa din funcție, în baza Codul Muncii fiind obligat să mai activeze încă 14 zile. Din ziua depunerii cererii cu privire la încetarea raportului de muncă, acesta nu s-a prezentat la serviciu din motive de sănătate.

Inspectoratul General al Poliției reiterează că indiferent de statut, toți suntem egali în trafic și în fața legii, respectiv fiecare trebuie să poarte răspundere pentru acțiunile sale.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/