(foto/update) Poliţia vine cu detalii despre accidentul de pe traseul Chişinău-Ungheni. Există un deces

(update 18:20) La 16 aprilie 2020, ora 16:10 poliția din Strășeni a fost sesizată de un trecător care a comunicat că pe traseul Chișinău-Ungheni a avut loc un accident rutier.

Deplasându-se la fața locului, poliția a stabilit că automobilul de marca Skoda, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 57 ani, deplasându-se pe traseul R-1, km 15, banda laterală dreaptă, nu s-a asigurat regulamentar și a virat la stânga ciocnind lateral automobilul de marca Audi Q3, la volanul căruia se afla un tânăr de 22 ani, care se deplasa paralel pe banda stângă în aceeași direcție, spre mun. Chișinău.

“În urma impactului, șoferul automobilului Skoda a fost transportat la Spitalul Raional Strășeni cu diverse traumatisme, unde în scurt timp a decedat. Pe cazul dat a fost inițiat proces penal în cadrul căruia urmează a fi efectuate acțiuni de urmărire penală și măsuri speciale de investigație în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor”, a declarat pentru AutoBlog.MD ofiţerul de presă al IP Străşeni, Silvia Vetcu.


(16:10) Un accident de circulaţie s-a întâmplat acum câteva clipe în urmă pe traseul Chişinău-Străşeni, pe sensul de circulaţie spre capitală. Sunt implicate două automobile de model Skoda şi Audi, iar la faţa locului a fost solicitată salvarea pentru că este cert că cineva a avut de suferit.

Deocamdată nu se cunosc circumstanţele producerii impactului, însă imaginile de la faţa locului, pe care le-am primit la adresa redacţiei, arată că ambele maşini s-au oprit pe contrasens şi una lângă alta. Automobilul de marcă Audi a intrat agresiv în lateralul Skoda, motiv din care montantul central şi portierele s-au deformat excesiv şi au intrat în habitaclu!

Articolul se actualizează..

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

(video) Marcajele rutiere care ne ucid! Cine este vinovat de accidentul de la Cojușna! Reportaj AutoBlog.MD

https://autoblog.md/care-este-motivul-accidentului-de-langa-cojusna-politia-vine-cu-o-reactie/

https://autoblog.md/foto-chisinau-soferul-unui-opel-a-intrat-violent-intr-o-ambulanta-care-transporta-un-pacient-suspect-de-covid-19/

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/