(foto) Va introduce un nou stil corporativ al mărcii? Acesta ar fi noul BMW Seria 2 Coupe

Noul BMW Seria 2 Coupe în caroserie G42 ar fi fost deconspirat! Deşi în imagini vedem un automobil de dimensiuni normale, există o versiune că ar fi un prototip sau chiar o machetă!

FOTO: bimmertoday.de

Cel mai mult se merge pe ideea de machetă pentru că se poate observa un transportor atașat de partea frontală, folosit pentru ca maşina să poată fi mutată din loc. În plus, prototipuri de teste ale noii generaţii încă nu s-au observat pe drumurile publice, semn că acesta încă nu ar fi designul său final.

Una dintre cele mai importante caracteristici a ceea ce vedem în imagini este dimensiunea “obișnuită” a grilei de radiator. Aparent, micul coupe nu va purta noua grilă impunătoare care va apărea inevitabil pe noul BMW Seria 4.

Insigna M, prizele de aer proeminente din bara de protecţie frontală şi terminaţiile eșapamentului cu formă specifică ar sugera că avem în faţă un M240i.

Noua generație BMW Seria 2 Coupe se va baza pe cea mai compactă versiune a platformei modulare CLAR, cea folosită în prezent pe Seria 3. Mașinile vor avea tracțiune spate, iar opţional un sistem xDrive cu ambreiaj pentru conectarea punţii faţă.

Debutul noului model ar putea avea loc spre sfârşitul lui 2021, asta dacă pandemia globală de COVID-19 nu va schimba planurile bavarezilor.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-cat-de-interesant-suna-noul-bmw-concept-i4-si-cum-arata-noile-logouri-de-comunicare/

https://autoblog.md/foto-imagini-cu-spatele-noului-bmw-m3-si-fata-noii-seria-4-in-primul-caz-e-ok-in-al-doilea-nu-prea/

(video) Premieră: Noul BMW M2 CS – 450 CP, cutie manuală standard şi tracţiune spate

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/