in ,

(foto) Val de revolte pe o reţea de socializare. Ce s-ar întâmpla într-un spaţiu de parcare din centrul Chişinăului

Un adevărat val de revolte s-a stârnit pe o reţea de socializare în urma unei postări făcute acum câteva ore de o şoferiţă. Aceasta afirmă că a observat cum un paznic s-a depărtat de maşina sa în timp ce ea se apropia şi presupunând ce s-a întâmplat, în urma unui control vizual în jurul vehiculului a observat un cui sub roata dreaptă din faţă.

În cazul în care s-ar fi mişcat înapoi, pentru ca să părăsească locul de parcare, obiectul ascuţit la sigur i-ar fi spart anvelopa.

S-a întâmplat totul pe partea stângă a universităţii ULIM de pe strada Vlaicu Pârcălab, vis-a-vis de centrul de afaceri Skytower, unde local nu există vreun indicator care ar anunţa despre vreo parcare privată. Totuşi, un paznic răutăcios patrulează prin zonă şi poate pune astfel de “piedici” oamenilor care îşi lasă maşinile în preajmă.

Potrivit unor internauţi care au comentat situaţia şi la fel au avut de-a face cu parcarea prin zonă, în prezent sau în trecut, tipul în cauză, dar şi cei care l-au precedat, obişnuiau să ceară de la şoferi câte 5-10 lei pentru loc, cu asigurarea că maşina va fi şi supravegheată “cu un ochi”.

Din câte se pare, pentru “parcare ilegală” şi pentru “taxa” neplătită, şoferiţa s-a şi ales cu “sancţiunea” dură într-o zonă în care nu există nici o vulcanizare. De altfel care ar fi motivul şi de unde a apărut cuiul instalat încă într-o asemenea poziţie?!?

Printre comentariile postării se pot găsi şi afirmaţii din partea altor internauţi care au avut de-a face cu paznicul în cauză, unul dintre ei spunând că s-a întâmplat să intre într-un conflict cu el, nedorind să-i permită să iasă până nu îi plătea.

Între timp, un al internaut a decis să se convingă de toate cele spuse şi a declarat că va merge la faţa locului să vadă ce are să se întâmple!

În postarea de AICI şi AICI mai sunt reacţii ale unor oameni care semnalează despre acţiuni similare întreprinse de persoane care supraveghează locuri de parcare sau parcări din centrul capitalei sau alte sectoare. Iată un exemplu, un gât de sticlă spartă, la fel instalat sub o roată.

FOTO: facebook.com/poleacova.naty

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire!

Vezi şi:

Iti place articolul?