(foto/video) A fost şi un maraton al accidentelor. Trei situații care s-au întâmplat duminică în capitală

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Deşi a fost o zi de weekend în care, de regulă, circulă un număr mai mic de autovehicule, iar centrul capitalei a fost blocat din cauza Maratonului Internațional Chișinău, s-a atestat un trafic intens pe unele străzi, un motiv care a stârnit indignare printre conducătorii auto.

Şi, după cum este deja tradiţia, fără accidente nu a putut trece duminica.

Iată trei situaţii cele mai grave, în care la faţa locului a fost solicitată şi ambulanţa. În jurul orei 9:00, o Toyota (condusă de un bărbat de 31 de ani) și o Skoda (şofer de 30 de ani), ambele taximetre, s-au lovit violent la intersecția străzilor Al. Pușkin și M. Kogălniceanu. 

Impactul a fost atât de puternic încât Skoda a fost proiectată pe un trotuar. Un bărbat în vârstă de 35 de ani, pieton, se afla în locul şi momentul nepotrivit, fiind lovit de automobil. Acesta a fost transportat în stare gravă la spital.

Pe acest caz a fost inițiată o anchetă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.

Ulterior, la ora 10:43, printr-un apel la 112, Dispeceratul SSTCR al DP mun. Chișinău a înregistrat un accident pe strada Munceşti. Acolo, un automobil Dacia condus de un şofer de 36 de ani, a intrat în contact cu un Hyundai condus de o tânără în vârstă de 31 de ani.

În urma impactului circulaţia a fost îngreunată, la faţa locului fiind solicitată şi o ambulanță pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale unei pasagere însărcinate de 27 de ani din Dacia. Pe caz a fost inițiată o anchetă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor. Șoferul care va fi găsit vinovat va fi sancționat conform legislației.

Iar la ora 11:56, la intersecția străzilor V. Lupu şi M. Kogălniceanu, un BMW s-a întâlnit agresiv cu un Mercedes-Benz. Ambele autoturisme erau conduse de şoferi în vârstă de 25 de ani.

În urma impactului au avut de suferit careva traumatisme şoferul şi pasagerul său de 26 de ani.

Toate informațiile ne-au fost oferite de Natalia Stati, ofiţerul de presă al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău.

VIDEO: facebook.com/Максим Лазарев
VIDEO: facebook.com/jukovvalentin
VIDEO: facebook.com/iura.conarev

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/