(foto/video) Accident în Chişinăul practic gol: O Honda s-a răsturnat după impactul cu o Dacia

Accident la intersecţia străzilor Russo – Dimo din sectorul Rîşcani al capitalei. Un SUV de model Honda CR-V s-a răsturnat după ce a întâmpinat o coliziune cu un automobil Dacia Logan MCV, folosit pentru servicii de taxi.

Impactul a fost destul de puternic, încât maşina răsturnată a ajuns mai departe în intersecţie, pe strada Dimo, iar ca rezultat au fost acţionate pernele de aer.

La momentul de faţă nu se cunoaşte exact dacă cineva a avut de suferit grav, deşi martorii spun că în Honda, printre pasageri, s-ar fi aflat o femeie şi un nou-născut, ambii fiind bine. Poliţia a ajuns la faţa locului şi investighează circumstanțele.

Рышкановка

Posted by Марина Мариша on Monday, March 23, 2020

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/