(foto/video) Acesta este unul dintre cele mai arătoase Mercedes-uri din ţară. Iată de ce

Mercedes-Benz E-Class este un automobil care în primul rând face parte din clasa business/executive, însă nimeni nu a spus că nu poate fi şi unul super sport. AMG le transformă astfel din uzină, adoptând un nou look, dar şi noi forţe sub capotă.

Dar cei care nu îşi pot permite astfel de maşini, pot măcar opta ca să arate ca acestea. Pentru un E 220 d anume aşa s-a procedat şi acum nu ai spune că e un E-Class cu motor diesel! Sedanul a primit un kit exterior aproape similar cu cel care se montează pe versiunea E 63 S din uzină, cea care are sub capotă 612 CP.

Însă barele-i de protecţie sunt uşor diferite, fiind adăugate atât un splitter nou din fibră de carbon, cât şi un difuzor nou de aer în spate, la fel din fibră de carbon, care încorporează şi terminaţii de eşapament noi. Din acelaşi material decorativ sunt făcute şi ramele prizelor de aer din partea frontală a maşinii.

Nou este şi spoilerul din carbon lipit de capacul portbagajului. Imaginile disponibile nu sunt destul de clare, însă şi corpurile oglinzilor retrovizoare ar fi acoperite cu aceeaşi fibră.

Toate aceste părţi sunt diferite de cele stoc furnizate de Mercedes-AMG pentru că în acest caz sunt unele marca BRABUS! Dacă s-a optat şi pentru un nou eşapament sport cu supape controlate în mod activ nu putem şti la moment.

Iată cum arată şi la interior, acolo unde s-a optat doar pentru un volan AMG şi scaune sport profilate cu inserţii decorative sub formă de carouri:

Cu aceste forme semnificativ mai atrăgătoare decât cele din uzină, exemplarul în cauză a ajuns şi într-un atelier din capitală care se ocupă de personalizare automobilelor, unde a primit o nouă “haină”. Caroseria i-a fost acoperită cu vinil într-o nuanţă verde mată care îl face să arate destul de izbitor.

Apropo, în interes public vă putem spune că maşina este de vânzare într-una dintre parcările auto din Chişinău 🙂

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Vezi şi:

(video) Test Drive: Mercedes-Benz E-Class E220d W213

https://autoblog.md/video-trebuie-sa-vezi-asta-documentar-despre-cum-brabus-modifica-masini-in-2020/

https://autoblog.md/video-frankfurt-2017-in-locul-celor-de-la-mercedes-amg-brabus-a-facut-noul-e-63-s-mai-rapid-decat-un-m5/

(foto) Brabus modifică noul E-Class. Câteva maşini le va aduce la Geneva

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/