(foto) Brabus modifică noul E-Class. Câteva maşini le va aduce la Geneva

Atelierul german Brabus a pregătit un pachet de modificări pentru sedanul de generaţie nouă Mercedes-Benz E-Class (W213).

Specialiştii companiei care se ocupă deja de peste 40 de ani de automobilele stelei cu trei vârfuri, i-au oferit modelului mai multă exclusivitate şi putere.

Sedanul Mercedes-Benz E-Class în caroserie W213 este considerat un automobil ideal, de aceea crearea unui program de tuning a fost pentru meşterii din Bottrop o adevărată provocare.

Vezi şi: (foto) Nemţii de la Lorinser modifică noua generaţie Mercedes-Benz E-Class

Drept rezultat, berlina germană a primit motoare diesel şi pe benzină modificate, componente aerodinamice sportive şi în acelaşi timp elegante, dar şi o gamă largă de jante de firmă cu dimensiuni între 18 şi 21 de inci. Totodată, s-a lucrat şi la suspensie, iar interior a fost individualizat şi mai mult.

În particular, pentru noul sedan Mercedes-Benz E-Class se oferă mai multe variante ale kit-ului exterior aerodinamic. Pe lângă faptul că maşinile obişnuite devin mai agresive şi mai sportive la exterior, toate elementele suplimentare asigură o stabilitate mai mare la viteze mari.

Vezi şi: (foto) Brabus 850 XL Widestar poate mişca şi munţii! Vezi cât cuplu îi produce motorul

Astfel, pe barele de protecţie au apărut un splitter şi un difuzor. La acestea se adaugă terminaţii cromate ale eşapamentului sport şi un eleron amplasat cu acurateţe pe uşa portbagajului.

La interior, a apărut o tapiţerie din piele BRABUS Mastik, iar inserţiile din Alcantara pot fi comandate de orice culoare.

Specialiştii Brabus menţionează că o atenţie sporită au acordat-o suspensiei. Sedanul poate fi dotat cu arcuri sportive şi amortizoare noi, care îi pot micşora garda la sol cu 30 de mm. Totodată, pentru maşina dotată cu suspensie pneumatică Air Body Control a fost dezvoltat un algoritm de lucru special al componentelor electronice.

Vezi şi: (video) Test Drive: Mercedes-Benz E-Class E220d W213

Ce ţine de modificările făcute sub capotă, aflăm că, de exemplu, versiunii E 200 i-a fost schimbată unitatea de control electronic a motorului. Acum unitatea produce 225 CP (+41 CP) şi 330 Nm de cuplu (+30 Nm).

Pentru varianta diesel E 220 d, Brabus a pregătit modulul PowerXtra D3, care îi măreşte puterea cu 27 CP (până la 222 CP), iar cuplul cu 50 Nm (până la 450 Nm).

Mercedes-Benz E 350 d primeşte după update un surplus de 51 CP (309 CP), iar cuplul maxim atinge 720 Nm (+100 Nm). O astfel de maşină accelerează până la 100 de km/h în 5.7 secunde, iar viteza maximă este limitată electronic la 250 km/h.

Premiera publică a maşinilor modernizate de Brabus va avea loc în luna martie la Salonul Auto de la Geneva.

Vezi şi: (foto) Cea mai puternică şi rapidă decapotabilă cu patru locuri din lume a fost creată de Brabus

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/