(foto/video) Descoperă Moldova din Mașină – Șerpeni și Speia. Idei de călătorie prin țară de la Constantin Mihalachi

Autor: Constantin Mihalachi

Moldova este o țară frumoasă – trebuie doar să ne dorim să o descoperim! Mereu am fost de această părere și iată că odată cu restricțiile de călătorie în afara țării, mulți dintre noi se văd nevoiți să călătorească prin țară.

Cu ceva timp în urmă am zis să filmez mici sfaturi de călătorie din locurile pe care le vizitez eu cu familia și cu ceva timp în urmă am plasat primul episod, cel de la Molovata.

Iar după asta a pornit… La fiecare început de weekend primesc mesaje și apeluri de la o sumedenie de prieteni sau oameni de pe Facebook și Instagram, iar întrebarea este simplă –  ce aș mai putea vedea prin Moldova?!

Și iată că revin cu un nou episod! De această dată am mers cu familia la Șerpeni. Aici am vizitat memorialul local, iar după am dat o tură pe malul Nistrului pentru ca eventual să ajungem la Speia. A fost frumos și ne-a plăcut.

Acest traseu va fi interesant pentru cei care nu își doresc să meargă departe de capitală. Detaliile privind traseul le găsiți aici: https://shorturl.at/dfwyM. După ce accesați link-ul, apăsați butonul PREZENTAȚI și apoi urmați CUPRINSUL.

GALERIE FOTO:

În galeria foto ataşată puteți vedea frumusețea acestor locuri surprinse de pe dronă sau aparatul foto. Puteți observa că sunt o sumedenie de locuri unde puteți opri pe malul râului. Indiferent de cel pe care îl veți alege, apusul va fi de milioane!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/