(foto/video) Ford Transit beneficiază de o actualizare tehnologică majoră

Ford Transit beneficiază de o actualizare tehnologică majoră pentru a spori productivitatea și confortul șoferului, cu noi funcții conectate, ecrane și sisteme de asistență disponibile din primăvara anului 2022. Gama actualizată oferă clienților caracteristici moderne de siguranță activă prin standardizarea unor tehnologii-cheie pe modele care reprezintă peste 60% din vânzările Transit.

Actualizări cheie:

  • Sistemul de frânare autonomă de urgență cu Asistență Pre-Coliziune și Detectarea Pietonilor – pe care Euro NCAP l-a recunoscut ca fiind o caracteristică de top în clasa sa – va deveni standard pentru vehiculele din seriile Transit Trend, Limited și Trail. Sistemul de Ajutor pentru Menținerea Benzii de Circulație este, de asemenea, standardizat pe aceeași serie Transit, precum și pe toate vehiculele Transit clasificate N2.
  • Pentru a spori și mai mult valoarea pentru operatorii Transit, Ford oferă ca dotare standard pe populara serie Trend, parbrizul încălzit cu curățare rapidă (Quickclear), iluminarea automată și ștergătoarele cu senzor de ploaie, pentru a contribui la reducerea volumului de muncă al șoferului.
  • În cazul seriei Limited, care reprezintă vârful de gamă, clienții beneficiază acum de dotări standard suplimentare care îi ajută să își maximizeze productivitatea, inclusiv sistemul SYNC 4 cu ecran tactil de 12 inci, camere spate montate sus, iluminare LED și butonul de pornire Ford Power fără cheie, pentru o pornire ușoară în timpul rutelor cu opriri frecvente.
  • În centrul pachetului de upgrade-uri comunicat de Ford se află noul sistem de comunicare și informare SYNC 4, care este controlat cu ajutorul unui ecran tactil de 12 inci ușor de utilizat, care oferă o performanță de procesare dublă comparativ cu a SYNC 3. Sistemul SYNC 4 este conceput pentru a fi actualizat wireless, cu ajutorul actualizărilor de software Ford Power-Up, multe dintre ele necesitând intervenții minime sau chiar inexistente din partea clienților, deoarece se instalează în fundal. Actualizările care necesită reporniri pot fi programate la momente convenabile, cum ar fi peste noapte.
  • SYNC 4 include caracteristici concepute pentru a spori productivitatea și a reduce volumul de muncă al șoferului, cum ar fi:
    • Actualizări live ale traficului, vremii și parcărilor, conectate în cloud, pentru navigația opțională
    • Conexiune wireless la Android Auto și Apple Carplay cu Applink
    • Capacitatea de a avea două dispozitive mobile conectate simultan
    • Recunoaștere Avansată a Vocii cu Comenzi Lingvistice Conversaționale
    • Manualul de Utilizare Digital cu funcționalitate de căutare convenabilă
  • Operatorii abonați la Ford Telematics pot primi, de asemenea, Servicii de Îndrumare În Cabină prin intermediul sistemului SYNC 4 pentru a contribui la o conducere sigură și eficientă.
  • Toate vehiculele Transit sunt dotate acum standard cu modemul FordPass Connect, care oferă conectivitate permanentă pentru a susține o gamă largă de funcții și servicii menite să sporească productivitatea vehiculului. Printre acestea se numără sistemul privind durata de funcționare FORDLiive, serviciul gratuit disponibil operatorilor de vehicule comerciale Ford, care le permite acestora să maximizeze timpul de funcționare folosind date în timp real cu privire la starea de funcționare a vehiculului.
  • Flotele pot accesa aceste beneficii folosind gratuit Ford Telematics Essentials, care le permite managerilor să primească alerte privind starea de funcționare a vehiculelor prin intermediul unui platforme online.
  • Ultimul model Ford Transit oferă deja o suită impresionantă de tehnologii de asistență și confort pentru șofer pentru a optimiza performanța și a minimiza volumul de muncă al șoferului, de la Active Park Assist (Sistemul de Asistență la Parcare) și Cross Traffic Alert (Alertă de Trafic Transversal) la Intelligent Adaptive Cruise Control (Pilot Automat Adaptiv) cu Recunoașterea Semnelor de Circulație. Noua gamă Transit se bazează pe această ofertă de top în clasa sa cu un pachet suplimentar de caracteristici noi și avansate, aceleași ca pe modelul complet electric E-Transit.
  • Sistemul de Asistență la Frânarea în Marșarier este conceput pentru a ajuta la evitarea coliziunilor care pot avea loc din cauza vizibilității limitate, problemă cu care se confruntă adesea șoferii de autoutilitare. Tehnologia poate acționa automat frânele în cazul în care detectează faptul că șoferul este pe cale să lovească un obstacol static, cum ar fi borne sau borduri înalte – sau participanți la trafic în mișcare, inclusiv pietoni, bicicliști sau alte vehicule.
  • De asemenea, parcarea și mersul în marșarier vor fi mai simple cu noua tehnologie opțională de camere la 360 de grade. Sistemul utilizează camere montate în jurul vehiculului pentru a le arăta șoferilor o imagine de ansamblu a împrejurimilor, oferind o vizibilitate semnificativ mai bună, care contribuie la minimizarea riscului de avarie în timpul manevrelor. De asemenea, șoferii pot selecta vizualizări individuale ale camerei pentru a se concentra asupra unei anumite zone.
  • Pentru prima dată, Transit poate fi comandat acum și cu funcții precum Ford KeyFree, sau tehnologii care includ frâna de parcare acționată electric și oglinda interioară cu afișaj complet digital pentru a spori confortul șoferului.

Gama Transit actualizată va putea fi comandată de la dealerii Ford și de la centrele Transit din întreaga Europă începând cu trimestrul IV al acestui an.

Vezi şi: (foto) Primul din segmentul său! Până şi Ford Transit a primit cutia de viteze cu 10 rapoarte

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/