(foto/video) Frumusețea codrilor Moldovei descoperită cu Jaguar F-Pace R Sport

Vă spuneam și cu alte ocazii că odată cu zăpada care s-a așternut de ceva timp peste țara noastră, noi cei de la AutoBlog.MD am zis că nu vom rata ocazia de a ne distra în zăpadă cu diferite automobile. Totuși ar fi fost păcat să nu facem asta  🙂

Am făcut-o cu câteva modele Porsche, apoi am tras o fugă prin țară cu SUV-urile și crossoverele din gama Hyundai, iar acum a venit timpul pentru Jaguar F-Pace R Sport pe care l-am încercat prin stratul gros de zăpadă din Codrii Moldovei.

Înainte de a vă prezenta filmulețul vrem să scoatem în evidență faptul că versiunea R Sport pe F-Pace este una ce aduce o sumedenie de dotări ce fac mașina mai frumoasă și mai confortabilă. În primul rând vorbim despre barele de protecție mai sportive, scaunele sport tapițate cu piele naturală, jantele de 19 inch, volan R Sport design, planșa de bord în piele și multe altele.

Dar să vedem de ce este capabil Jaguar F-Pace R Sport pe zăpadă.

Pentru cei ce nu au reușit să vadă testul nostru efectuat anul trecut cu Jaguar F-Pace, vă invităm să accesați filmulețul de mai jos pentru a afla mai multe detalii tehnice și impresiile pe care le avem noi despre acest model.

Ca de obicei, Igor Rotari a pregătit o galerie foto de excepție pe care vă invităm să o admirați.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/