(foto/video) Descoperim frumusețea Moldovei iarna. Am dat o tură prin țară cu câteva modele Hyundai

0

Zăpada a cuprins de curând Moldova, iar noi nu am ezitat să ne bucurăm de ea din plin. Din acest motiv în zilele ce urmează vom publica mai multe filmulețe cu diferite modele de mașini cu care ne distrăm pe zăpadă în diferite zone ale țării.

Nu vorbim de test drive-uri obișnuite, dar de niște video-uri în care vom încerca să redăm emoțiile și experiența trăită fără prea multe cuvinte. Am făcut acest lucru de curând cu câteva Porsche, iar astăzi vom continua cu crossoverele și SUV-urile din gama Hyundai, și anume cu modelele Hyundai Creta, Hyundai Tucson, Hyundai Santa Fe și Hyundai Grand Santa Fe, toate fiind încălțate cu anvelope de iarnă Nexen.

VEZI: (video) Reportaj AutoBlog.MD: Derapaje pe zăpadă cu câteva mașini sport. Iată cum a fost!

Fără prea multă organizare, am urcat într-o dimineață în aceste mașini împreună cu câțiva prieteni și am dat o tură prin țară, alegând să mergem pe traseul Chișinău-Leușeni și apoi prin localitățile Căpriana, Strășeni, Vatici, Curchi și într-un final Orheiul Vechi.

Cum a fost vedeți din filmulețul de mai jos și galeria foto pregătită de Igor Rotari.

Galerie Foto

0 comentarii
  1. Sergiu spune

    Sincer credeam ca va fi un test de minim 15 minute cu descrierea mai ampla cum se comporta fiecare model in aceleasi conditii de drum , cum functioneaza sistemele de tractiune si stabilizare ca sa inteleaga proprietarii si viitori clienti ce le poate oferi un suv hyundai pe timp de iarna unde ii sunt limitele si unde nu ar fi tocmai indicat sa-l incercam.
    Cind am vazut anuntul de pe data de 09/01/2017 ca sa inceput un asemena test mam bucurat ca in sfirsit cineva din ai nostrii va zice cum se comporta Tucsonul in conditiile noastre de drum si de ce este in stare in raport cu fratii mai mari Santafe si Grand Santafe , dar sa primit mai nimic, doar imagini frumoase cum merg pe zapada 4 masini Hyundai si nimic util .
    Imi pare rau dar am ramas profund dezamagit de acest reportaj.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata