(foto/video) GENEVA 2017: Premieră mondială – Bentley EXP 12 Speed 6e

Compania Bentley a prezentat la Salonul Auto de la Geneva un model conceptul pe care l-a ţinut în secret până în ultimul moment.

Aceasta este o decapotabilă numită EXP 12 Speed 6e şi este propulsată exclusiv de un motor electric.

https://www.youtube.com/watch?v=wd9JVp0qLwg

Informaţii detaliate despre unitatea de propulsie a lui EXP 12 Speed 6e nu au fost oferite. Britanicii au menţionat doar că maşina are nişte acumulatori care pot fi reîncărcaţi wireless (fără niciun cablu).

Autonomia trebuie să ajungă pentru o călătorie de la Londra la Paris (circa 500 de kilometri) sau de la Milano în Monaco (aproximativ 400 de kilometri).

Vezi şi: (foto) Bentley introduce seria limitată şi exclusivă Mulsanne Hallmark Series by Mulliner

https://www.youtube.com/watch?v=y-IP8v4lOIQ

Prototipul a mai fost dotat cu un sistem special de control electronic care asigură o acceleraţie mai intensivă a decapotabilei. Acesta este activat cu ajutorul unui buton amplasat pe un “vârf” al volanului. Tot acolo se află comanda care activează limitatorul de viteză prin oraş.

Consola centrală a lui EXP 12 Speed 6e este de fapt un ecran curbat şi tactil de tip OLED. Cu ajutorul lui, şoferul şi pasagerul din stânga pot controla majoritatea funcţiilor automobilului. De exemplu, sistemul multimedia, sistemul de climatizare sau navigația.

Vezi şi: (video) Bentley prezintă SUV-ul de lux suprem: Bentayga Mulliner Limited Edition

https://www.youtube.com/watch?v=ORhWiVpPENA

Bentley EXP 12 Speed 6e are un habitaclu tapiţat cu piele, iar pe alocuri se folosesc inserţii din lemn natural sau cupru.

Bentley nu a dezvăluit o dată de lansare în serie a unei astfel de maşini, însă a declarat că în următorii ani toate modelele din gamă vor avea câte o versiune hibridă. Primul pe listă va fi Bentayga, în 2018.

Vezi şi: (video) Premieră: Test Drive Bentley Bentayga 6.0 W12

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/