(foto/video) Noul Hyundai Bayon a fost deconspirat într-o revistă

Hyundai Motor a publicat o serie de imagini teaser cu un nou produs pe care-l va lansa în segmentul B. Este numit Bayon şi va fi cel mai recent model care va încorpora identitatea de design Sensuous Sportiness, care combină valoarea emoțională cu soluții inovatoare de design.

Noul Bayon se va poziţiona sub Kona şi va fi respectiv mai accesibil.

https://youtu.be/gcNqumLbQQA

Denumirea îi este inspirată din cea a orașului Bayonne din sud-vestul Franței. Deoarece Hyundai Bayon este în primul rând un produs european, Hyundai a decis să-l numească după un oraș european. Situat între coasta Atlanticului și munții Pirinei, orașul francez este o locație excelentă pentru cei care se bucură de activități precum navigație și drumeții, care se potrivesc cu caracterul stilului de viață al noului model.

În partea din față, o bandă de admisie a aerului şi o pereche de lumini de zi largi și înguste vor genera lățime. Grila frontală largă se deschide în partea de jos, creând o poziție solidă. Farurile sunt separate de luminile de zi la un nivel inferior, creând o arhitectură luminoasă unică pentru un aspect distinctiv.

Partea din spate a vehiculului are stopuri în formă de bumerang, conectate printr-o linie roșie subțire. Amplasate în lateral, aceste lămpi sporesc impresia vizuală a lățimii, făcând grafica din spate și mai remarcabilă.

Noul Bayon va fi disponibil în Europa în prima jumătate a anului 2021. Mai multe informații vor fi dezvăluite în următoarele săptămâni, însă deja se ştie că modelul va fi de fapt o versiune cross a noului i20, însă cu o caroserie originală în stilul SUV-urilor superioare.

În același timp, interiorul şi opţiunile de propulsie vor fi preluate de pe i20 într-o formă practic neatinsă, ceea ce mai înseamnă că un sistem de tracţiune integrală cel mai probabil nu va exista la ofertă.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/