(video) Premieră: Specificaţia N Line, acum şi pe noul Hyundai i20

În urma dezvăluirii noului i20 la începutul acestui an, Hyundai Motor anunţă acum versiunea-i cu iz sportiv i 20 N Line, pentru prima dată pentru această compactă! Va exista în viitor şi un pur i 20 N? Urmează să vedem.

Cel mai nou membru al familiei Hyundai dispune de elemente de design exterior și interior, inspirate din gama de maşini N de înaltă performanță, pentru o experiență și mai dinamică.

https://player.vimeo.com/video/463066494

Caracteristici cheie:

  • Automobilul dispune de un kit exterior diferit, cu noi bare de protecţie, praguri laterale, un splitter şi un difuzor, dar şi o serie de elemente finisate în culoare neagră contrastantă. Neagră este şi grila de radiator, care conţine şi o plasă în design specific.
  • Partea posterioară conţine un proiector anti ceaţă sub forma unui triunghi, dar şi o terminaţie dublă cromată de eşapament. Un set de jante din aliaj de 17 inci sunt valabile exclusiv pentru acest model, cu o finisare în două tonuri.
  • Doar patru culori pentru caroserie sunt disponibile: Phantom Black, Aurora Grey, Polar White şi Brass. Şi doar cu Polar White este disponibil opţional un acoperiş finisat în Phantom Black pentru şi mai multă personalizare.
  • În habitaclu se găsesc o pereche de scaune sport cu logouri N şi cusături roşii, un volan sport N, inserţii din metal pentru setul de pedale, dar şi un levier N al cutiei de viteze, cu inserţii roşii.
  • Sub capotă se oferă două opţiuni de motor: unitatea standard MPI de 1.2 litri cu 85 CP sau unitatea turbo T-GDI de 1.0 litri, în versiune cu 100 sau 120 CP. Caracteristicile dinamice nu sunt disponibile la moment.
  • Versiunea cu motor turbo a fost rafinată şi în ceea ce privește suspensia, răspunsul motorului și sunetul eşapamentului pentru o experiență de conducere îmbunătățită. Noul i20 N Line este disponibil cu tehnologie mild hybrid de 48 de volți, rezultând o eficiență mai mare a consumului de combustibil. Această tehnologie este opțională pentru motorul cu 100 CP și standard cu cel de 120 CP. O altă caracteristică nouă disponibilă în combinație cu sistemul mild hybrid este transmisia manuală inteligentă (iMT).

Noile modele Hyundai i20 N Line vor fi disponibile în întreaga Europă din primăvara anului 2021.

https://player.vimeo.com/video/463069766

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-premiera-europeana-noul-hyundai-kona-facelift-si-noul-kona-n-line/

https://autoblog.md/video-hyundai-introduce-noile-elantra-n-line-si-elantra-hybrid/

https://autoblog.md/video-frankfurt-2019-premiera-mondiala-noul-hyundai-i10-n-line/

https://autoblog.md/video-premiera-europeana-noile-hyundai-i30-hatchback-fastback-si-wagon-facelift/

Cmentariile sunt închise