(video) Noile Ford Bronco Raptor şi Bronco Shelby sunt în pregătire

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉

În atenţia pasionaților de off-road şi nu numai. Momentul prezentării noului Ford Bronco Raptor se apropie (va avea loc într-o anumită zi din 2022), iar comunitatea oficială The Bronco Nation a făcut publice primele imagini cu maşina practic fără camuflaj.

Astfel spus, cei care îşi doresc un SUV care să aibă atât performanţe superioare în afara asfaltului, cât şi pe carosabile, ar face bine să ia la ochi modelul dat pentru că se promite a fi interesant!

Nu se exclude că pe model vor fi transferate aproape toate dotările puse pe noul F-150 Raptor. Nu de alta, dar la exterior se aseamănă foarte mult cu pickup-ul menţionat. Dispune de aceleaşi arcuri evazate pentru a ascunde roţile masive cu anvelope de 37 de inci, oglinzi laterale diferite şi o grilă a radiatorului neagră mată cu inscripția FORD în loc de BRONCO.

Fără doar şi poate versiunea Raptor va avea o gardă la sol mai mare, o capacitate de a trece prin vaduri de apă cu o înălţime de aproape un metru, în timp ce unghiurile de atac, rampă şi degajare vor fi semnificativ mai mari decât ale modelului de bază.

Sub capotă este aşteptat acelaşi V6 twin-turbo EcoBoost de 3.5 litri, poate uşor deforţat. Pe F-150 Raptor oferă aproape 460 de cai putere! Iar preţul va constitui în jurul a 60.000 de dolari, dublu decât se cere pentru un Bronco standard în SUA.

Apropo, în pregătire este şi noul Bronco Shelby! Această versiune va fi mai mult una dedicată pentru performanţe stradale şi pavate, deşi va rămâne una capabilă şi de off-road.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata