(video) Anglia: Un camionagiu a reuşit să evite lovirea unor bicicliști, dar şi-a răsturnat încărcătura de milioane

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un transportator de maşini scumpe pe platforme s-a răsturnat miercuri seara în Anglia, iar priveliștea a fost de-a dreptul dezolantă. Accidentul a avut loc pe drumul A20 lângă Farningham, Kent, iar informațiile despre el au început să apară de vineri, după ce virală a devenit secvenţa video ataşată.

Camionul transporta cel puţin un Lamborghini Aventador, două Ferrari F430, un Audi R8, un Mercedes-AMG GT Black Series, un Aston Martin DB11, un Nissan GT-R şi un Bentley Continental Supersports. Acesta din urmă chiar a “sărit” de pe platformă şi s-a oprit la distanţă cu roţile în sus.

VIDEO: facebook.com/ben.slipper.7

Cotidianul Daily Mail scrie că accidentul s-a întâmplat pentru că şoferul camionului a fost nevoit să ia careva măsuri pentru a evita lovirea unui grup de bicicliști în timp ce se deplasa într-o pantă, moment când platformele au început a se balansa din cauza unui vânt lateral puternic. Din fericire doar el a avut de suferit câteva vânătăi şi nu fusese în stare de ebrietate.

Richard Kilburn, în vârstă de 61 de ani, cu 12 ani de experienţă în domeniu, transporta mașinile de la Brands Hatch, Kent, spre Goodwood, Sussex, pentru participarea la un eveniment.

Maşinile folosite pentru aşa-zise zile de circuit sunt asigurate.

Cmentariile sunt închise