(video) Atelierul Novitec a pus mâna în sfârşit pe deosebitul McLaren Senna

Performanța este competența-cheie a lui McLaren Senna, un model super sport cu design uşor de la producătorul britanic, care a fost construit într-o ediţie limitată la doar 500 de exemplare și numit în cinstea legendarului şi regretatului campion de Formula 1 – Ayrton Senna.

Motorul său V8 twin-turbo de 4.0 litri produce 800 CP și un cuplu maxim de 800 Nm chiar “din cutie”, dar atelierul german Novitec a decis să schimbe aceste cifre pentru a face supercarul şi mai nebun.

Novitec oferă trei niveluri de tuning pentru această mașină super sport. Toate cele trei kituri de performanță utilizează modulul plug-and-play NOVITEC N-TRONIC, care este adaptat la unitatea electronică de control a motorului și introduce o nouă cartografiere pentru injecţie şi aprindere, precum și un control electronic al presiunii modificat.

Cel mai semnificativ “stage” aduce alţi 102 CP şi 88 Nm, iar ca rezultat motorul îi produce 902 CP la 7.100 rpm şi 888 Nm la 6.300 rpm. Drept rezultat, timpul necesar sprintului 0-100 km/h scade până la 2.7 secunde (-0.1 s), 0-200 km/h până la 6.5 secunde (-0.3 s), în timp ce viteza maximă urcă până la 335 km/h.

Această conversie a motorului include, de asemenea, un sistem de evacuare a gazelor de eşapament NOVITEC RACE GTR de înaltă performanță. Acest sistem de evacuare este fabricat din materialul ultraușor numit inconel, care este, de asemenea, utilizat în Formula 1. Evacuarea sportivă permite propulsorului cu opt cilindri să respire mai liber și datorită izolației sale termice extinse, optimizează temperaturile în compartimentul motorului, de asemenea.

Sistemul de evacuare de înaltă performanță este, de asemenea, disponibil de instalat şi fără modulele pentru reglarea motorului. Cele două terminaţii cu un diametru de 95 mm fiecare, fie cu un finisaj negru lustruit, fie cu unul mat, se potrivesc exact cu forma corpului vehiculului cu designul lor înclinat.

Pe partea de jante se oferă unele forjate de model NOVITEC MC3, dezvoltate în parteneriat cu Vossen, care măsoară 20 de inci pe puntea din faţă şi 21 de inci pe cea din spate. Acestea sunt disponibile în 72 de culori diferite şi pot avea un finisaj periat sau lustruit. Stau jantele frontale 9Jx20 în anvelope Pirelli P-Zero de mărimi 255/30 ZR 20, iar cele posterioare 12Jx21 în unele pneuri de mărimi.

Novitec nu a modificat în niciun fel designul exterior unic al acestui automobil şi poate bine au făcut. În schimb, poate personaliza interiorul maşinii pentru a se potrivi cu gustul personal al proprietarului. În acest scop, compania folosește cele mai bune piei şi tipuri de Alcantara într-o varietate nesfârșită de culori.

VEZI MAI MULTE PROIECTE ALE NOVITEC GROUP AICI!

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/