Jeremy Clarkson şi noul Maserati MC20. Nu l-a putut parca timp de o oră

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Celebrul prezentator TV britanic și editorialist Jeremy Clarkson a declarat că timp de o oră nu a putut ieși din noul supercar Maserati MC20, folosit pentru a ajunge la un restaurant. El a ţinut să scrie despre acest lucru în coloana sa din ziarul The Sunday Times, precizând că problema a fost în “ergonomia non-evidentă” a mașinii.

Cu toate acestea, în linii generale, Clarkson l-a apreciat pozitiv.

Fostul prezentator Top Gear susține că a mers într-un Maserati MC20 împreună cu colega sa Lisa Hogan la un restaurant pentru a lua cina. Automobilul l-a primit pentru test drive dintr-un parc de presă.

Sosind în parcare, l-a început, pentru o perioadă foarte lungă de timp, nu a putut găsi mânerul de deschidere a ușii din interior: „Niciunul dintre noi nu a putut găsi ceva care să se asemene cu el, chiar și de la distanță.”

În cele din urmă, s-a dovedit şi a aflat că din interior uşile se pot deschide electric prin apăsarea unui buton mic, pe care Clarkson l-a găsit doar atunci când a folosit telefonul pe post de lanternă.

Ulterior, după ce a ieșit din mașină, a trebuit să se întoarcă foarte repede în ea deoarece a început să se mişte din loc. Și pentru a afla cum să pună MC20 în modul de parcare, Jeremy a fost forțat în cele din urmă să apeleze la serviciul de suport tehnic al companiei.

Noul MC20 are pe tunelul central doar comenzi pentru Drive şi Reverse. Pentru Neutral şi Park nu există! Modul Auto Park este inclus de regulă odată cu oprirea motorului şi se deconectează odată cu pornirea de pe loc, însă există şi o comandă electronică pentru frâna de mână în stânga sub volan.

După toate aceste peripeții Clarkson oricum a vorbit pozitiv despre noul coupe Maserati, remarcând confortul său, performanța de conducere și aspectul în comparație cu al concurenților.

În România, cea mai apropiată ţară de Republica Moldova de unde se poate cumpăra un MC20, modelul are un preţ minim de 189.915 euro fără TVA.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/