(foto/video) Pagani a venit la Goodwood cu nişte maşini tradiţional incredibile

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Pagani Automobili a revenit la Goodwood Festival of Speed, unul dintre cele mai faimoase și așteptate evenimente care sărbătoresc sportul cu motor și cultura auto, desfășurat în West Sussex și care atrage mii de fani care vin să vadă o serie de vehicule cu două și patru roți, gata să înceapă urcarea istorică a dealului. Acum este LIVE şi pe AutoBlog.MD!

Anul acesta, Pagani Automobili a ales zona rurală engleză ca loc pentru dezvăluirea publică oficială a noului Huayra Codalunga. Unul dintre cele cinci modele din această serie extrem de limitată este expus în Paddock-ul Supercar.

Huayra R, modelul lansat anul trecut și aflat în prezent în producție, și nou-nouțul Huayra Codalunga vor putea fi văzute în acţiune pe celebrul traseu în rampă.

O altă premieră europeană este Huayra BC Coupé, echipat cu pachetul Tempesta care include o serie de îmbunătățiri și soluții menite să dezlănțuie pedigree-ul pur de curse al mașinii.

Acesta adaugă pe maşină un nou splitter frontal cu admisie de aer dedicată; o nouă aripă posterioară cu o nouă lamă centrală integrată, care face legătură cu capacul motorului; un nou sistem de evacuare a gazelor de eşapament, cu şase terminaţii; o suspensie modernizată. 

Upgrade-ul include, de asemenea, intervenții în grupului motopropulsor care beneficiază de o creștere majoră a puterii – de la 764 CP şi 1.000 Nm la 827 CP și 1.100 Nm de cuplu – precum și îmbunătățiri ale nivelurilor de confort, cu modul inovator de condus Soft, și la aspect cu noi opțiuni de configurare internă și externă. 

Iată cum arată deja aplicat pe maşini:

De asemenea, în standul Pagani de la Goodwood pot fi văzute modelele Zonda Revolucion și pentru prima dată noul Zonda Revo Barchetta, un automobil unic în lume, one-off, conceput de Horacio Pagani pentru a emoționa și a face oamenii să viseze din momentul în care o privesc pentru prima dată. 

Este realizat pe baza modelului stradal Zonda HP Barchetta, făcut în doar trei exemplare, însă sub corp ascunde spiritul rebel al legendarului Zonda Revolucion! Motorul V12 Mercedes-AMG cu aspirație naturală oferă până la 800 de CP și un cuplu de 750 Nm. Pe măsură ce turațiile cresc, eşapamentul din titan, cu terminaţii acoperite cu ceramică, emite un vuiet palpitant. 

Cântăreşte apropo doar 1.070 kg!

Proiectul ambițios de a combina două dintre cele mai emblematice mașini ale mărcii a necesitat un efort considerabil din partea echipei Pagani, mai ales când a fost vorba de dezvoltarea unui cadru dedicat pentru cockpitul acestui model, cu aplicarea celor mai avansate sisteme de materiale compozite. 

În ciuda spiritului de curse, nimic nu este lăsat la voia întâmplării pe mașină, iar atenția meticuloasă este acordată chiar și celui mai mic detaliu, așa cum este în cazul componentelor din aluminiu anodizat albastru, frezate dintr-un singur bloc, folosind tehnologia CNC. 

Doar livreaua exterioară aplicată cu mare meticulozitate pentru corpul integral din carbon a fost finalizată doar după doi ani de muncă. Aceasta este inspirată de unul dintre modelele din aluminiu în stil Can-Am expuse în Muzeul Horacio Pagani, creat în anii 1960 chiar de Horacio. Mai mult decât o mașină, Revo Barchetta este un tribut adus pasiunii auto.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/