(foto/video) Premieră: Ediţia limitată Polestar 2 BST edition 230

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Polestar a creat o a doua versiune în ediție limitată a lui Polestar 2 în portofoliul său Polestar Engineered – ediția BST 230. Alături de modificările excepționale ale șasiului, noua versiune pune mai mult accent pe un performance design.

Conform producătorului, astfel de ediţii limitate îi permite să exploreze culori, grafică și materialele în moduri mai rapide și mai creative.

Spre deosebire de BST edition 270, unică pe noutate este vopseaua verde exclusivă Nebula și materialul textil MicroSuede pentru scaune și inserții pe volan, care e realizat la rândul său din material textil Nubuck parțial reciclat. Exteriorul poate fi comandat și într-o culoare neagră Space, cu o bandă opțională pe toată lungimea caroseriei, disponibilă pentru oricare dintre culorile caroseriei.

Toate actualizările șasiului care au fost implementate pentru prima dată pe Polestar 2 BST edition 270 rămân disponibile, inclusiv: o gardă la sol redusă cu 25 mm, amortizoare Öhlins reglabile în două etape, arcuri de suspensie cu 20% mai rigide, jante negre din aliaj de 21 inchi, anvelope Pirelli P Zero 245/35R21 dezvoltate special pentru mașinile din ediția BST, etc.

Automobilul se bazează pe un Polestar 2 Long Range Dual Motor actualizat. Oferă 476 CP şi 680 Nm din două motoare electrice. Poate realiza 0-100 km/h în 4.4 secunde şi atinge maximum 205 km/h. Are frâne marca Brembo cu discuri de 400 mm pe puntea din faţă. Pachetele de dotări Plus, Pilot şi Performance vin standard.

Un total de 230 de unități vor fi produse pentru piețele din Europa și America de Nord, mașinile fiind deja disponibile pentru comandă. Livrările vor începe din al treilea trimestru al anului 2023. Preţul în Germania porneşte de la tocmai 81.000 de euro cu TVA inclus!

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise