(foto/video) Prima ieșire din 2022. Off-Road cu 11 mașini lângă Chișinău!

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Chiar dacă v-am obișnuit cu trasee mai pitorești din țară sau de peste hotare, la câteva zile după Revelion am decis cu băieții să ieșim pe dealurile din preajma capitalei.

Inițial nu am filmat ieșirea noastră, însă pentru că traseul care se află foarte aproape de Chișinău m-a impresionat mult, am zis că trebuie de surprins și în format video. Și iată că pe la jumătatea lunii ianuarie ne-am reîntors aici!

Cum ziceam și mai sus, tocmai 11 echipaje au dat curs invitației de a porni în coloană de-a lungul liniei de înaltă tensiune ce pornește de la Chișinău spre Strășeni. Partea proastă este că suprafața de teren era înghețată și nu prea am avut dificultăți în a o trece. Partea bună însă ține de faptul că peripeții noi am găsit eventual. Apă prin habitaclu sau bare de protecție rupte, toate astea au fost la ordinea zilei!

Mai multe detalii în reportajul video. Vizionare plăcută!

Aici găsiți link spre canalul nostru de YouTube

Avem pentru voi și o generoasă galerie de fotografii realizate în această escapadă. Ea a fost pregătită de o studentă a Academiei de Arte din Chișinău, Ana Tabac, care și-a dorit foarte mult să surprindă o ieșire în off-road. Sperăm să vă placă!

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/