(foto/video) Skoda arată toate detaliile Octaviei facelift într-o galerie amplă de imagini

În cadrul unui salon auto local organizat în capitala Austriei, compania Skoda a organizat premiera mondială a familiei actualizate Octavia, inclusiv şi a versiunilor sport Octavia RS.

Vânzările noului modelul vor începe în câteva luni.

Vezi aici evenimentul de prezentare: Skoda organizează pe Internet premiera mondială a modelelor Octavia şi Octavia RS facelift

https://youtu.be/ju9ZL4zPjss

Ca şi înainte de facelift, Skoda Octavia va fi oferită în caroserii liftback şi break (Combi). Maşina are acum o nouă “faţă”, conturată de noua grilă a radiatorului, noile bare de protecţie, blocuri optice posterioare modernizate şi noi corpuri de iluminat frontale care acum sunt despărţite în două.

Printre alte dotări pe care le-a primit Skoda Octavia facelift se numără un nou sistem multimedia, un asistent îmbunătăţit la parcare, sistem de monitorizare a zonelor moarte, sistem de monitorizare a traficului şi multe alte funcţii.

Pentru ca să nu repetăm informaţiile, vă invităm să accesaţi articolele separate pentru a afla detalii despre modelele care vă interesează cel mai mult.

Vezi mai multe detalii: (foto/video) Skoda Octavia facelift dispune de cele mai noi sisteme de siguranţă şi conectivitate

Vezi mai multe detalii: (foto/video) Premieră mondială: Skoda Octavia facelift

Vezi mai multe detalii: (foto) Premieră: Skoda Octavia RS facelift

Vezi mai multe detalii: (foto) Premieră: Skoda Octavia Scout facelift

Iată şi o galerie foto amplă pe care Skoda a dezvăluit-o:

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/