(foto/video) Test Drive: Noul Peugeot 2008 GT-Line 1.2 PureTech AT8

Autor: Constantin Mihalachi, Foto/Video: Victor Daniliuc

Orașele tot mai aglomerate ne duc la ideea de a cumpără automobile compacte cu o gardă la sol mai generoasă. Nu de alta, dar anume ele ne oferă șanse mai mari de a găsi mai ușor un spațiu de parcare, dar și posibilitatea de a ne strecura mai ușor în trafic.

Sunt automobile nu foarte mari după dimensiuni, de obicei suficient de dotate și cel mai des doar cu tracțiune față. Ah da, și au un preț mai mic de 20.000 euro. Din acest motiv segmentul crossoverelor compacte cunoaște în ultimii ani creșteri constante de vânzări, iar mulți producători au modele care se află la a doua sau chiar la a treia generație în acest segment.

Unul dintre acestea este noul Peugeot 2008, un model venit de foarte curând în Moldova și care deja se poate vedea destul de des pe drumurile din Chișinău.

Noi am condus versiunea cu motor de 1.2 litri PureTech ce produce 155 de cai putere, cuplat la cutia automată Aisin în opt rapoarte. Modelul este într-o echipare de top GT Line, una care ne-a bucurat cu o sumedenie de dotări interesante.

Prin urmare vă invităm să urmăriți test drive-ul nostru video și galeria foto de mai jos. Pentru mai multe fotografii și stories de la filmările AutoBlog.MD vă invităm să urmăriți Instagram-ul nostru.

GALERIE FOTO:

Pentru acest test drive am pornit în zona de Nord a țării. Mai exact, am luat calea spre Orhei, ca după să întoarcem spre Rezina. Doar că nu am ajuns până în oraș, ci am făcut dreapta la un moment dat spre localitatea Lalova.

Asfaltul bun mi-a permis să încerc așa cum trebuie motorul de 155 CP. Și credeți-mă că este tare sprinten mai ales în combinație cu cutia în opt trepte.

Odată ajunși la Lalova am oprit chiar pe malul Nistrului pentru niște fotografii. Fiți de acord că arată tare fain designul noului 2008.

E adevărat că versiunea GT Line vine la pachet cu câteva elemente exterioare care îl fac să arate mai sportiv, mai încrezut. Vorbim despre jante, barele de protecție, grila de radiator și altele.

Și câteva fotografii dinspre mal.

Într-un final, am urcat un pic mai sus pe deal cu Peugeot 2008. A trebuit să ajungem spre localitatea Nistreni. Este o localitate abandonată, însă de aici se deschide o priveliște fantastică spre râul Nistru.

Plus casele abandonate fac ca locul ăsta să aibă o alură mai specială.

Tradițional o fotografie cu mine şi mașina de test pe final de postare. Vă mulțumim pentru că ați accesat acest test drive!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/