(foto/video) Trei accidente care au avut loc în prima zi a lui 2020, deşi pe majoritatea drumurilor traficul practic lipsea

Trei accidente care au avut loc în prima zi a lui 2020 în municipiul Chişinău, deşi pe majoritatea drumurilor traficul practic lipsea. Al treilea caz din articol s-a întâmplat înainte de ora amiezii şi a reuşit să devină viral într-un timp foarte scurt.

  • Sectorul Botanica, intersecţia bd. Dacia cu str. Hristo Botev, în jurul orei 1:00 – accident soldat cu răsturnarea unui Dacia Duster, din fericire nimeni nu a avut de suferit.

Posted by Jenea Volinik on Tuesday, December 31, 2019

Дачия трандафирилор

Posted by Ромчик Завацкий on Tuesday, December 31, 2019

FOTO: facebook.com/crawk96
  • Şoseaua Munceşti – coliziune a unui autoturism cu un microbuz. Impactul s-a produs la ora 06:56 între două autoturisme, un Mercedes-Benz Sprinter și o Toyota. Salvatorii au intervenit pentru a asigura securitatea anti incendiară pe traseu, dar și pentru decuplarea clamelor acumulatoarelor. În urma accidentului nu a fost nevoie de descarcerare şi despre careva victime nu se menţionează. Circumstanțele producerii accidentului urmează a fi stabilite de organele competente.

(update) “La fața locului s-a stabilit că în accident a fost implicat un microbuz de pe ruta 157, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 60 de ani, dar și un automobil de marca Toyota, care era condus de un șofer în vârstă de 25 de ani. În urma impactului, la spital au fost transportați șoferul microbuzului și șapte pasageri pe care-i ducea acesta, dar și două persoane care se aflau în Toyota: șoferul și pasagerul său. Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal”, a precizat ofițerul de presă al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati.

Muncești 01.01.2020 7:00

Posted by Nick Tabb on Tuesday, December 31, 2019

  • Accident real pe strada Ismail, recent surprins la ora 11:22. Poliţia e mirată de cele întâmplate, afirmă martorul ocular. Din nou, cu părere de bine nici aici nu sunt victime.
FOTO: facebook.com/serghei.bosca.395

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/