in , ,

LOLLOL LoveLove WTFWTF OMGOMG COOLCOOL

(video) Ghinion! I s-a oprit brusc supercarul pe autostradă şi tot acolo i-a fost accidentat de un “şofer nevinovat”

Un rar Lamborghini Huracan Performante Spyder, în valoare de cel puţin 220.000 de euro, a fost făcut praf de o dubiță pe autostrada M1 din Marea Britanie, în apropiere de orașul Leeds. Proprietarul cumpărase mașina cu doar 20 de minute înainte ca orice dispoziţie bună să-i dispară.

După cum am menţionat, ghinionul l-a aşteptat pe fericitul posesor al supercarului după nici jumătate de oră. Ieşit de la dealer, conducătorul a decis să se aventureze din start pe o autostradă, însă din cauza unei probleme mecanice neaşteptate nu a putut face nimic decât a opri pe avarii pe şosea.

Însă accidentul nu l-a făcut el ulterior. Se comunică despre faptul că șoferul unei dubițe, care conducea regulamentar pe aceeași bandă, din motive bizare nu a putut evita impactul și a intrat cu viteză în spatele maşinii super sport construite în Italia. S-a întâmplat asta exact când clientul Lamborghini a mers la marginea drumului pentru a apela la ajutor în siguranţă.

Richard Whiteley, un ofițer de poliție, a explicat pentru Daily Mail că șoferul dubiței, care a suferit răni uşoare în regiunea captului, “nu a avut nicio vină”: “E doar o mașină. Dar, în această situație, un Lamborghini nou-nouț care s-a oprit din cauza unei defecțiuni mecanice a fost lovit din spate de un șofer nevinovat”.

Mai interesant este că aceeaşi declaraţie ridicolă a fost folosită şi pentru o postare pe Twitter, făcută din numele paginii de profil a poliţiei, însă aceasta a fost ştearsă în scurt timp.

Amintim că modelul în cauză este dotat cu un motor V10 natural aspirat de 5.2 litri care produce 640 CP (600 Nm) la 8.000 de rpm, ca și varianta sa coupe. De la 0 până la 100 km/h reușește să accelereze în 3.1 secunde, până la 200 km/h în 9.3 secunde, în timp ce viteza maximă îi este de 325 km/h.

Iti place articolul?

-1 points
Upvote Downvote