(foto) VW Teramont X a beneficiat de un facelift pentru a rămâne un bestseller stilat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Încă o premieră la Salonul Auto Internaţional de la Chengdu a fost cea a lui VW Teramont X facelift, care este o variantă mai compactă şi mai sportivă, stilistic vorbind, a fratelui mai mare Teramont, actualizat anul trecut. Principalele modificări sunt direct la vedere.

Caracteristici cheie:

  • Noi sunt: bara de protecţie frontală, grila de radiator, hayonul, farurile şi stopurile. Toate elementele cromate au devenit negre fără alternativă, inclusiv acoperişul, iar emblemele sunt iluminate. O bandă LED există şi pe grila radiatorului, conectând vizual blocurile optice. Jantele negre lucioase de 21 inchi ascund parţial etriere de frână de culoare roşie.
  • Stopurile 3D full LED, cu un model nou în formă de L și un efect de lumină 3D, arată strălucirea sub ritmul luminii și al umbrei. Farurile IQ. Light au devenit unele de tip Matrix LED şi asigură iluminat de calitate în mai multe moduri şi scenarii de conducere. Noi sunt şi proiecţiile laterale pe drum.
  • O nouă culoare a caroseriei Wild Green, cu o textură mată, se combină cu un interior Blue Sky. Bordul conţine un ecran de 10.2 inchi în spatele volanului şi altul central de 12 inchi.
  • Au fost montate toate sistemele electronice necesare pentru a putea funcţiona inclusiv Travel Assist, cel care combină un cruise control adaptiv cu sistemul de menţinere în bandă. Vehiculul poate realiza o accelerație continuă și centrare în bandă în intervalul de viteză 0-180 km/h.
  • A devenit disponibil un head-up display color şi un asistent vocal mai avansat. Iluminarea ambientală în 30 de culori şi un sistem audio de ultimă generație de la Harman Kardon sunt printre alte noutăţi.
  • Sub capotă este disponibil doar cu unitatea turbo EA390 2.5T V6, care este produsă și importată de la fabrica din Salzgitter, orașul natal al motoarelor Volkswagen din Germania. Produce 299 CP şi 500 Nm. Cuplat la un DSG cu şapte trepte şi dublu ambreiaj, ajută noul Teramont X facelift să facă 0-100 km/h în 7.2 secunde. SUV-ul are şi AWD.

De la momentul lansării sale în 2017, volumul total de vânzări a modelor familiei Teramont a depășit 400.000 de unități şi asta doar în China! Preţul de start al modelului Teramont X (prefacelift), cu tracţiune faţă, este echivalentul a 40.000 de euro.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise