(foto) Williams F1 a schimbat livreaua noului FW43 înainte de startul sezonului

(update 26.06.2020) Când Williams FW43 va păşi în cursa de deschidere a sezonului actual din Austria de duminica viitoare (5 iulie), monopostul echipei va purta o altă livrea exterioară. Din cauza încetării timpurii a parteneriatului cu sponsorul general ROKiT, britanicii au fost nevoiţi să facă în timp scurt o altă “haină” pentru maşină.

Roșul a dispărut complet, lăsând o livrea predominant albă aşa cum are maşina celor de la AplhaTauri, însă cu accente în navy blue şi baby blue.

Williams este în căutarea de noi sponsori, continuând, de asemenea, revizuirea opțiunilor strategice de investiții disponibile pentru echipă. Între timp, au optat pentru a oferi sponsorilor lor existenți – cum ar fi Sofina și Acronis – un spaţiu mai mare de publicitate pe monopost, în timp ce marca Lavazza se va găsi şi pe salopetele piloţilor.


(17.02.2020) Echipa Williams şi-a dezvăluit noul FW43 şi spune că este gata de un nou început

Echipa ROKiT Williams Racing și-a dezvăluit oficial monopostul de Formula 1 pregătit pentru sezonul din acest an – noul Williams Mercedes FW43. Modelul este o evoluție a lui FW42, o mare parte din lucrările de dezvoltare fiind desfășurate pe tot parcursul anului 2019, alimentând designul mașinii din acest an.

Vorbind înainte de începutul sezonului, Claire Williams, director adjunct al echipei, a declarat: “Anul acesta marchează un nou început pentru echipă. Ne-am petrecut timp abordând zonele noastre de slăbiciune și ne-am asigurat că avem oamenii, structurile, procedurile și resursele potrivite pentru a livra mașini de curse competitive. Cu toții ne-am angajat să reconstruim Williams și să readucem echipa la competitivitate. Ca atare, campania noastră pentru 2020 vizează realizarea de progrese. Spiritul de luptă este încă foarte viu, iar anul acesta, toată lumea va continua această luptă până când vom reveni acolo unde vrem să fim”.

https://ok.ru/videoembed/2367280056848

Directorul de design, Doug McKiernan, a comentat: “Echipa din fabrică lucrează incredibil la dezvoltarea mașinii pentru sezonul 2020. Am acordat o atenție semnificativă înțelegerii zonelor cu probleme ale FW42 și am ales cu atenție părți ale mașinii pentru a le dezvolta, cele care ne-ar oferi cea mai mare performanță pentru resursele pe care le avem. Conceptul principal din spatele FW43 este acela că este o dezvoltare continuă a FW42, fără modificări de concept fundamentale în aspect. Cel mai important indicator, care ne va arăta că ne aflăm pe calea cea bună, va fi nivelul de corelație pe care îl avem între setul de scule pe care îl folosim pentru a proiecta mașina și ceea ce ne spun datele de pe traseu.

A existat o rată de dezvoltare sănătoasă în tunelul eolian și am constatat îmbunătățiri rezonabile ale eficienței de răcire. Echipa a abordat problemele mecanice care au afectat-o ​​în 2019, printre care se numără frânele și greutatea totală a mașinii. Am făcut unele progrese bune în aceste domenii și vom continua să ne concentrăm asupra lor în timpul sezonului”.

Amintim că sezonul din 2019 a fost pentru Williams unul dezastruos din toată istoria sa. Doar unul dintre piloţi a reuşit să acumuleze un singur punct, în timp ce în clasamentul pentru Cupa Constructorilor s-a poziţionat pe locul 10.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/