FRANKFURT 2019: Frumosul BMW Seria 8 Gran Coupe – Reportaj Video AutoBlog.MD

0

Iată şi primul BMW Seria 8 din istorie care are patru portiere! Îl vedem aici la Frankfurt în premieră mondială publică, în timp ce versiunea-i M8 va debuta la sfârşit de toamnă tocmai la Los Angeles.

Modelul este cu 231 mm mai lung și cu 61 mm mai înalt decât un Seria 8 Coupe. Şi puntea din spate este mai lată cu 28 mm, astfel încât nici un alt vehicul de marcă BMW nu are una mai mare! De asemenea este mai greu cu aproximativ 70 de kg decât un coupe.

Sub capotă avem aceleaşi motoare care se găsesc pe modelele Coupe şi Cabriolet, iar cel pe care vi-l arătăm are un V8 twin-turbo de 4.4 litri care produce 530 de CP!

Dar staţi să aflaţi ceva interesant despre care am aflat abia după realizarea reportajului. Maşina pe care am atins-o este vopsită în una dintre cele mai scumpe culori din lume! Se numeşte Pure Metal Silver şi reprezintă un finisaj lucios multi-stratificat care costă 8.800 de euro!

Te invităm să vezi mai multe detalii despre automobil:

TOATE PREMIERELE ŞI REPORTAJELE DE LA SALONUL AUTO DE LA FRANKFURT

GALERIE FOTO (sursă: BMWblog, Carscoops)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/