GBS: Noul Opel Crossland – mai confortabil decât oricând înainte

Articol de: “GBS” SRL

Compact și practic – noul Opel Crossland este o mașină mică, cu un design atractiv și posibilități bune de acomodare.

Exteriorul este decorat într-un stil modern, seriozitatea aspectului său acordă o vizualizare senzațională a drumului și accente de „off-road”, cum ar fi căptușeli pe perimetrul corpului. 

Modelul cu cel mai bun aspect este în culori aprinse, iar pentru un efect maxim este posibil să comandați un acoperiș contrastant: negru sau alb.

Identitatea corporativă a mărcii germane se manifestă instantaneu în interiorul mașinii: în primul rând, s-a atras atenția decorării în spiritul minimalismului, o consolă centrală elegantă pe care se află ecranul sistemului multimedia și unitatea de microclimat. 

Scaunele din față ale lui Opel Crossland sunt certificate de AGR (Asociația medicilor și terapeuților pentru sănătatea coloanei vertebrale) – se disting printr-un profil fin cu flancuri distincte și posibilități largi de reglare.

SUV-ul va arăta grozav atât pe străzile aglomerate ale orașului, cât și pe drumurile pietruite departe de civilizație. 

Chiar și o călătorie îndelungată nu vă va provoca nici cel mai mic disconfort, dar cu siguranță vă va oferi emoții de neuitat în timpul călătoriei.

La dealerul oficial Opel din Moldova, în showroom-ul GBS, mașina este disponibila în echipările Enjoy și Innovation, cu un motor pe benzină de 1.2 litri, transmisie manuală în cinci trepte (82 CP) sau automată în şase trepte (100 CP). 

Înainte de a cumpăra noul Opel Crossland puteți utiliza serviciul test drive. De asemenea puteți contacta managerii salonului auto pentru mai multe informații.

Profitați de serviciul de leasing sau de schimb, precum și garanție a mașinii timp de 3 ani sau 100.000 km, oricare ar fi primul.

Vă așteptăm la showroom-ul GBS:

Chișinău, st. Calea Orheiului 20/2
Telefon de contact 022-022-500
https://www.opel.md

P.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/