GENEVA 2017: Reportaj video de la standul Mazda

0

Mazda a organizat la Salonul Auto de la Geneva premiera europeană a modelului de generaţie nouă CX-5. Prezentat peste ocean în noiembrie 2016, acum o vedem pe bătrânul continent şi în curând în Republica Moldova.

Spre deosebire de vechea generaţie designul exterior este modificat radical. Maşina de teren are acum o nouă grilă a radiatorului, mai lată, noi bare de protecţie, noi blocuri optice, noi jante şi mai multe elemente cromate.

Materialele din habitaclu au fost îmbunătăţite, iar sistemul multimedia a fost actualizat. Gama de propulsoare va include unităţi eficiente cu patru cilindri, alimentate cu benzină sau motorină. La comandă este disponibil un sistem de tracţiune integrală i-Active, dar şi noutatea G-Vectoring Control System pentru o distribuţie corectă a puterii către roţi.

Vezi mai multe: (foto/video) Los Angeles 2016: Premieră mondială – Noua generaţie Mazda CX-5

TOATE PREMIERELE DE LA SALONUL AUTO DE LA GENEVA

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/