GENEVA 2019: Honda e Prototype este miza companiei pe electromobilitate – Reportaj Video AutoBlog.MD

0

Honda îşi doreşte să prindă la timp valul electromobilităţii, o tendinţă la care se gândesc deja toţi producătorii auto, iar cei cu un buget mai mare au deja primele rezultate. În timp ce mulţi intră pe segmentul SUV cu vehicule electrice, Honda a decis să joace din start în segmentul compactelor.

La Salonul Auto de la Geneva, producătorul a arătat prototipul pre-serie al unui astfel de automobil, care, potrivit informaţiilor, va ajunge pe linia de asamblare ca model de serie deja până la sfârşitul acestui an. Honda e Prototype are un exterior şi un interior revizuit, comparativ cu al său concept, iar platforma electrică pe care o are îi permite să aibă o autonomie de peste 200 de km, ceea ce îl va face un vehicul exclusiv pentru uz urban.

Dacă va arăta exact aşa sau se va deosebi cumva când va fi model de serie nu putem şti, însă cel mai probabil Honda va interveni cu modificări pentru a-l face cât mai accesibil posibil.

Vezi mai multe detalii: (video) Premieră: Noul Honda e Prototype va intra în producţie de serie deja până la sfârşitul lui 2019

TOATE PREMIERELE ŞI REPORTAJELE DE LA SALONUL AUTO DE LA GENEVA

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata