GENEVA 2019: Premieră mondială – CUPRA Ateca Special Edition

Pe lângă conceptul Formentor, noul brand CUPRA a prezentat la Salonul Auto de la Geneva modelul Ateca Special Edition, o mașină unică menită să facă SUV-ul de performanţă mult mai atrăgător.

CUPRA Ateca a semnalat începutul unei noi ere pentru vehiculele performante, cu o interpretare contemporană a ceea ce înseamnă sportivitate. Acesta rămâne un model unic în segmentul său și perfect aliniat la nevoile clientilor. Aspectul exterior şi interior, dar şi performanţele dinamice, au fost uşor îmbunătățite prin introducerea acestei ediţii limitate.

Sub capota lui CUPRA Ateca Special Edition se găseşte un benzinar turbo cu injecție directă, cu patru cilindri şi un volum de 2.0 litri, care produce 300 de CP şi 400 Nm de cuplu. La acesta se adaugă o cutie de viteze DSG cu şapte trepte cu schimb setat mai precis, un sistem de tracţiune integrală 4Drive și o servodirecție progresivă. Poate face 0-100 km/h în aproximativ puţin peste 5 secunde şi atinge aproape 250 de km/h.

Ediţia specială aduce pe automobil noi jante exclusive din aliaj, care măsoară 20 de inci şi măresc vizual ecartamentele. În spatele acestora se ascund mecanisme de frânare Brembo montate standard. Posteriorul este scos în evidenţă de noul sistem de evacuare a gazelor de eşapament de la Akrapovic, care este cu 7 kg mai uşor decât cel standard şi produce un sunet mai impresionant.

Modelul este vopsit în culoarea exclusivă Graphene Grey, în timp ce inscripţiile sunt scoase în contrast prin culoarea cuprului. De asemenea, cu inserţii din fibră de carbon sunt acoperite corpurile oglinzilor retrovizoare şi spoilerul de pe hayon.

În interior, CUPRA Ateca Special Edition oferă un nivel mai mare de sofisticare şi calitate tactilă. Alcantara în culoare Petrol Blue acoperă frumos scaunele sport din față, cele posterioare și panourile uşilor pentru a adăuga o ispită vizuală care nu a mai fost văzută în interiorul unui CUPRA Ateca obişnuit.

Noua culoare este completată cu includerea unor rame negre în jurul deflectoarelor de aer și consolei centrale, în timp ce inserţii din fibră de carbon cu nuanţă în culoarea cuprului se găsesc pe tabloul de bord și pe panoul de control al climatizării.

Mai mult, pentru că fiecare detaliu contează, interiorul este completat de nişte covoraşe premium pentru podea.

Noul CUPRA Ateca Special Edition va fi disponibil pentru a fi comandat până la sfârșitul anului 2019.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/