Germania: Critici oficiale în adresa omului de afaceri care şi-a accelerat al său Bugatti până la viteza maximă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Ministerul german al Transporturilor a criticat o “cascadorie” prin care un milionar ceh conducea mașina lui sport de mare putere de-a lungul unei autostrăzi publice cu viteze de aproximativ 420 km/h. Un videoclip postat online luna aceasta îl arată pe Radim Passer împingându-și al său Bugatti Chiron la viteze extreme pe o porțiune a autostrăzii A2 din Germania, între Berlin și Hanovra.

Sub videoclip, Passer a scris că deplasarea a fost filmată anul trecut pe o porțiune dreaptă de 10 kilometri cu trei benzi și vizibilitate pe toată porțiunea. „Siguranța a fost o prioritate, așa că circumstanțele trebuiau să fie sigure”, a mai adăugat el.

Dar mașina poate fi văzută trecând pe lângă alte câteva vehicule pe autostradă, iar lumina din videoclip sugerează că totul s-a petrecut în amurgul zilei.

În timp ce o mare parte din rețeaua de autostrăzi a Germaniei nu are limită de viteză, Ministerul local al Transporturilor a declarat miercuri că „respinge orice comportament în traficul rutier care duce sau poate duce la punerea în pericol a utilizatorilor drumului”, notează Associated Press.

„Toți utilizatorii drumurilor trebuie să respecte regulile regulamentului de circulație rutieră”, fiind inovată prima clauză a legii traficului rutier din Germania, care prevede că „orice persoană care participă la trafic trebuie să se comporte în așa fel încât nicio altă persoană să nu fie lezată, pusă în pericol, obstrucționată sau incomodată mai mult decât este inevitabil în circumstanțele respective.”

Ministerul a mai menționat că legea cere, de asemenea, șoferilor „să conducă atât de repede încât vehiculul să fie constant sub control”.

Partidul Verzilor, acum partener junior în guvernul de coaliție al Germaniei, a cerut o limită de viteză de 130 km/h în rețeaua de Autobahn-uri în campania electorală de anul trecut, ca parte a eforturilor de reducere a emisiilor de dioxid de carbon ale țării. Dar această idee a fost abandonată în timpul discuțiilor pentru formarea noului guvern.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/