(video) Puţini fac asta! Un posesor de Bugatti Chiron a decis să-i testeze viteza maximă în timpul liber

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Astfel de filmări se pot număra pe degete în spaţiul online. Sunt puţine fie din motiv că posesorii de Bugatti Chiron nu au timp, ori nu găsesc curajul să facă asta. Avem în vedere despre atingerea vitezei maxime pe care o poate dezvolta.

Neînfricat însă este Radim Passer, un om de afaceri creştin originar din Republica Cehă, care a decis să-şi petreacă timpul din nou la volanul automobilului super sport şi chiar să-şi depășească un record propriu de viteză.

Cele relatate în imagini s-au întâmplat în vara anului curent, însă clipul a fost făcut public abia în ultima zi de noiembrie. S-a rulat pe autostrada germană A2 pe o porţiune dreaptă de 10 km, cu o coborâre ușoară la mijloc şi cu vizibilitate maximă.

Anterior, în 2015, la volanul unui Bugatti Veyron personal, a depăşit pentru prima dată borna de 400 km/h:

Amintim că cea mai mare viteză cu un Bugatti Chiron standard se poate atinge doar prin utilizarea unei chei speciale. Viteza maximă setată de producător este de 380 km/h, însă în modul Top Speed şi cu cheia propriu-zisă, limitatorul de viteză poate fi deblocat şi împins până la 420 km/h.

Iată cinci filmulețe scurte şi interesante în care pilotul de teste Andy Wallace explică aspectele cheie ale hipercarului francez şi arată cum se poate activa modul Top Speed:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/