(video) Tesla a actualizat Model S cu un Cheetah Launch Mode! Acum face 0-97 km/h în doar 2.3 secunde

Tesla și-a actualizat deocamdată cel mai performant electromobil pe care îl vinde – Model S Performance. Sedanul său de top face acum publicitate unei accelerații incredibile de pe loc şi până la 60 mph (97 km/h) în doar 2.3 secunde!

Dacă este să ne amintim, atunci când a fost introdusă versiunea care se numea anterior P100D, în 2016, acestea avea un aşa-numit “Ludicrous Mode” care îi permitea să facă 0-60 mph în doar 2.5 secunde. Tot atunci Tesla a auto încoronat Model S ca fiind cea mai rapidă maşină de serie produsă în masă de pe glob.

În timp, producătorul auto a continuat să îmbunătățească electromobilul și în cele din urmă a lansat un “Ludicrous+”, prin intermediul căruia, în unele teste realizate în 2017 de Motor Trend, a arătat un timp record de 2.28 secunde pentru un sprint 0-97 km/h.

Cu toate acestea, de atunci Tesla nu a mai anunţat vreo acceleraţie îmbunătăţită pentru versiunea de performanţă a Model S, dar până acum câteva ore. Compania americană și-a actualizat configuratorul online pentru a afișa acum o accelerație de 0-60 mph în doar 2.3 secunde, dar fără a explica dacă se datorează hardware-ului sau software-ului actualizat.

Mai devreme în această lună, Tesla și-a actualizat Launch Mode-ul, care permite vehiculelor de performanță să se lanseze de pe loc cu o putere maximă, fiind o caracteristică valabilă pentru cele mai recente vehicule Model S și Model X Raven. Acestea sunt echipate acum cu noua funcţie Cheetah, care aduce puţin mai mulţi CP (835 în total pe Model S), foloseşte un nou algoritm de funcţionare şi suspensia de aer adaptivă pentru a coborî semnificativ puntea din faţă la start şi pentru a fi îmbunătăţită astfel tracţiunea.

Potrivit noilor date, această mașină electrică cu tracțiune integrală, cu o greutate mai mare de două tone, este unul dintre cele mai rapide vehicule de producție din lume. Cu toate acestea, compania nu precizează de câte ori la rând Tesla Model S poate repeta aceste exerciţii cu aceeaşi eficienţă.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Vezi şi:

(video) Noul Porsche Taycan Turbo S vs Tesla Model S P100D – testul elanului şi drag race

(video) Drag race: Tesla Roadster vs Model S P100D vs Model 3 Performance vs Model X P100D

https://autoblog.md/video-drag-race-cea-mai-puternica-tesla-model-s-vs-cel-mai-puternic-mercedes-benz-e-class/

https://autoblog.md/video-drag-race-tesla-impotriva-la-trei-nemti-foarte-puternici/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/