(video) Primele accidente produse în nordul ţării, ca urmare a precipitațiilor sub formă de lapoviţă şi ninsoare

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Mai multe drumuri din nordul Republicii Moldova au devenit periculoase de utilizat de către automobiliştii care au schimbat deja anvelope de iarnă cu cele de vară. Din cauza carosabilului alunecos, ca urmare a căderii de ploi, lapoviţă şi ninsoare, în combinaţie cu temperaturi aproape de îngheţ, mai multe maşini au fost scăpate de sub control.

În apropiere de localitatea Ţambula, în jurul orei 18:40, pe traseul R6 Sîngerei-Bălţi, în direcţia capitalei de nord, asupra unui Renault Megane s-a pierdut controlul. Ieşirea sa pe contrasens a dus la o coliziune frontală destul de agresivă cu un BMW X3, condus de un tânăr de 26 de ani.

În urma impactului automobilul Renault s-a oprit într-un canal de scurgere a apelor pluviale. Şoferul de 38 de ani şi pasagera de 35 de ani au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Raional Bălţi după ce au fost deblocaţi dintre fiare, ne-a comunicat ofiţerul de presă al IP Sîngerei, Banari Ina.

VIDEO: Pavel Ş, martor ocular

Acelaşi martor ocular spune că la 40 de metri distanţă s-a produs un alt incident: a derapat de pe carosabil o Skoda Fabia.

VIDEO: Pavel Ş, martor ocular

Iată şi o intervenție a polițiștilor de frontieră:

Recomandarea noastră este să nu vă porniți la drum pe timp de noapte dacă aveţi pe maşină anvelope de vară!

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise