(foto/video) Ninge în nordul ţării! Când se aşteaptă şi la Chişinău

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

V-aţi schimbat anvelopele deja? Cam v-aţi grăbit. Nu degeaba sunt numite anvelope de vară, căci primăvara mai poate juca feste. Nici nu a intrat bine în vigoare avertizările meteo emise în această după amiază, că în nordul ţării a început deja să ningă!

Ce se vede prin camerele Administraţiei de Stat a Drumurilor:

Ce au postat unii moldoveni pe reţele de socializare:

VIDEO: Sergiu
VIDEO: Gaina Igor
VIDEO: Dima, Ungheni
VIDEO: Snikers

Potrivit portalului Ventusky, ninsori slabe vor cădea pe o bună parte a teritoriului Republicii Moldova, ar putea ajunge şi la Chişinău, însă temperaturile pozitive vor topi rapid neaua. Până în seara zilei de 6 aprilie, în dimineaţa căreia expiră Codul Galben, orice fel de precipitații vor înceta, dacă vremea nu-şi va schimba capriciile.

Prognoza meteo pentru următoarele 24 de ore, valabilă de la ora 21:00, spune că vremea continuă să se răcească. Teritoriul țării va fi traversat de un ciclon sudic care va aduce precipitații puternice sub formă de ploi și lapoviță, care izolat vor trece în ninsoare. Vântul va sufla și el mai agitat.

Temperatura minimă a aerului noaptea se va situa între 0..+5°C, iar în nordul țării se prevăd înghețuri cu intensitatea de până la -1..-2°C. Ziua temperatura maximă a aerului nu dă semne de creștere și va oscila între 0..+5°C.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/