Ghinion în procesul de vămuire. Un Lexus se afla în baza de date a INTERPOL

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În punctul de trecere a frontierei Leușeni, pe sensul de intrare în Republica Moldova a fost depistată o altă mașină care figurează în baza de date INTERPOL ca fiind căutată de către autoritățile italiene. Aceasta urma să fie vămuită, însă ghinion pentru proprietar.

Cazul a fost înregistrat ieri, 15 ianuarie 2024, în jurul orei 22:00, când pe pista de control a PTF Leușeni s-a apropiat un microbuz care tracta pe o platformă un Lexus NX Hybrid. Proprietarul autoturismului a fost identificat un tânăr cu dublă cetățenie (MDA/ROU), în vârstă de 25 de ani. Din spusele acestuia ar fi intenționat să devămeze mașina.

Însă la verificarea documentelor și procesarea informației în baza de date INTERPOL, polițiștii de frontieră au consemnat faptul că mașina este dată în urmărire internațională de către autoritățile din Italia.

Conform procedurilor legale, automobilul a fost indisponibilizat pe teritoriul Sectorului Poliției de Frontieră Leușeni până la elucidarea circumstanțelor. Polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale Vest continuă cercetările pe caz.

O situație similară cu o zi mai devreme:

Cmentariile sunt închise