Hartă pe hartă. Waze Moldova a inclus toate staţiile publice de încărcare din ţară în aplicație

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Nu mai sunt necesare aplicaţii terţe! Găsirea unei stații/terminal de încărcare pentru vehiculul tău electric a devenit mult mai ușoară. Începând cu 14 martie 2023, poţi introduce în aplicaţia Waze informaţia că foloseşti un electromobil, dar şi portul de încărcare pe care îl are, iar Waze îţi va găsi singură stațiile/terminalele compatibile de-a lungul traseului pe care îl ai de parcurs. 

Această funcție va fi lansată la nivel global în următoarele săptămâni, însă administratorii comunităţii Waze în Moldova anunţă că a fost deja încărcată baza de date necesară!

Moldova se numără astfel printre primele țări care a lansat acest serviciu, fiind deja trasate practic toate stațiile/terminalele publice de încărcare a vehiculelor electrice/plug-in, nu numai din Chişinău, dar din toată țară!

Informațiile despre stații/terminale de încărcare sunt adesea inconsecvente, învechite sau nesigure, generând incomoditate pentru șoferii de vehicule electrice care pot naviga spre una doar pentru a descoperi că nu o găsesc sau nu o pot folosi. 

Adăugând informații actualizate pe harta Waze, acum e mai ușor să vă încărcați mașina și să obțineți ajutor pentru a găsi unde sau când veți întâlni următoarea stație/terminal. Datorită editorilor locali de hărți din comunitatea Waze, datele sunt revizuite în timp real pentru a oferi cele mai precise și cuprinzătoare informații hărții.

Waze se angajează să facă mai ușoară și mai accesibil încărcarea vehiculelor de la un terminal public. Acum deținătorii de vehicule electrice cu ușurință pot identifica cea mai apropiată stație de încărcare, în dependență de tipul prizei și puterea acesteia.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/