(video) Imaginea incredibilă a zilei! Biciclist cu bebeluș pe post de rucsac

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Nu, nu e Photoshop, ci o realitate văzută în oraşul minunilor numit Chişinău. Pe strada Calea Orheiului, în trafic, printre cele mai diverse noxe şi multă poluare fonică, a fost imortalizat un biciclist. Nimic neobişnuit aţi spune, dar până la momentul în care poate fi observat că duce în spate un “rucsac” cu un mic cap şi picioare. În realitate este un bebeluş!

Aţi spune că e cel mai curajos sau cel mai iresponsabil părinte? S-a folosit copilul pe post de echipament sau scut viu? Cu siguranţă că orice şofer care i-a văzut pe cei doi a încercat să se ţină cât mai departe posibil, dar însemna asta că nu erau expuşi altor pericole? Dificil este de imaginat o cădere şi urmările ei tragice…

Interesant, este oare la curent mama cu ce se ocupă tata, mai exact cum alege să-i/să-şi plimbe copilul?

VIDEO: instagram.com/dreamcars.md

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/