Imaginea zilei: A lansat Mercedes-Benz un astfel de Sprinter exclusiv pentru Moldova şi noi nu ştiam?

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Cei de la Mercedes-Benz nu au lansat niciodată în toată istoria modelului de peste 25 de ani un Sprinter într-o astfel de caroserie şi chiar s-ar uimi dacă ar vedea această construcție Made in Moldova. Pe noi însă nu ne mai uimeşte nimic, reieşind din faptul că foarte mulţi şoferi din ţara noastră, mai ales din sectorul transportului public, nu pun siguranţa proprie şi a pasagerilor în prim plan, ci banul.

Cel mai probabil acest exemplar a suferit un accident în partea posterioară, iar pentru a-i continua exploatarea s-a decis modificarea corpului maşinii la un atelier de caroserii autorizat de producătorul german prin metode improvizate şi cu siguranţă neautorizate.

Înțelegem dorinţa de a spori spaţiul şi confortul celor patru ocupanţi de pe ultimele scaune montate pe o platformă, însă în caz de un alt eventual accident va mai oferi structura maşinii acelaşi nivel de siguranţă original, care i-a fost impus din fabrică?

Dificil de imaginat cât de mult s-ar putea deforma într-o astfel de situaţie şi câţi pasageri în total ar putea avea de suferit…

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise