Imaginea zilei: Cu ce mașină au mers la vot câțiva moldoveni la capătul Americii

Un moldovean stabilit în SUA a ales să meargă la secția de vot cu un Mercedes-AMG G 63 de generație anterioară, luând la bord, în drum, și alți câțiva concetățeni. Grupul a aplicat ștampila VOTAT pe buletinele dintr-o secție deschisă într-un oraș din statul Washington, cel care se află la capătul de nord-vest al Americii.

Iar pentru a nu rămâne neobservat în trafic, dar și la întâlnirea cu cei din diasporă, s-a gândit la un decor pentru mașină, unul pe care foarte puțini ar avea curajul să-l folosească, dar scopul căruia să fie foarte ușor și simplu de recunoscut. Șoferul a ales să aplice pe caroserie drapelul Republicii Moldova, dar și niște caricaturi (marca Alex Buretz) cu doi politicieni cunoscuți de la noi, care ar merita în scurt timp, după alegeri, să ajungă după gratii pentru corupție.

Astfel spus, moldoveanul nevoit să plece din țară ar da de înțeles că își dorește o schimbare acasă, iar pentru ca să se întâmple asta unele personaje de pe arena politică ar trebui să dispară, îndeosebi cele care sunt pătate și încă implicate în acte de corupție.

https://www.facebook.com/mihai.neghina/posts/4517450601640498?cft[0]=AZWfLtYTeCA7H80Jb0_wImSr753gR41wQlJ3f13IEXjijPK9MVS0g_KgrAgZV3jPjGxvWZP8VEU0qXpb3Jy0xLipZsgOdZMfXgmaqYpe7lNWgiYRoQolIXVU2rApkuOfaZo&tn=%2CO%2CP-R
https://www.instagram.com/p/CRM6FAStG_7/?utm_medium=copy_link

Vezi și:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/