Imaginea zilei: Parcare în Smart City

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Să vezi şi să nu crezi! Doar priviţi cum şi-a parcat automobilul un conducător auto din capitală. Chiar să nu fi observat unde intră? Ori în grabă a părăsit maşina şi a plecat la activitățile sale, considerând că e normal să o lase şi aşa.

Ar exista însă şi o altă versiune a situaţiei. Din cauza greutăţii, pământul s-ar fi surpat uşor, ceea ce ar fi dus la ridicarea părţii posterioare a automobilului la câteva minute după parcare.

Oricum, această situaţie surprinsă pe str. Serghei Lazo arată cât de acută încă este problema parcărilor în Chişinăul care se doreşte a fi făcut cât mai smart. Din cauza lipsei unor locuri de parcare bine amenajate, conducătorii auto sunt nevoiţi să caute şi să ocupe spaţii libere, dar şi comode, oriunde nu s-ar afla ele, chiar şi în zone neregulamentare.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise