Incredibil! Capabil să conducă de la 12 ani, un britanic s-a aflat toată viaţa în trafic fără permis şi asigurări

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Poliția din Nottinghamshire, Marea Britanie, a făcut publică pe Facebook o poveste uimitoare a unuia dintre localnici. Oamenii legii au tras de curând pe dreapta un MINI Cooper la volanul căruia se afla un vârstnic.

Cel mai ciudat este că acesta nu s-a putut documenta şi nici forţele de ordine nu au putut să o facă! Motivul? Bărbatul de 84 de ani, timp de 72 de ani, a condus maşini fără un permis de conducere şi asigurări!

The City North OP Reacher team are out on pro-active patrols in Sherwood and Carrington this evening, but an early…

Posted by Bulwell, Rise Park and Highbury Vale Police on Wednesday, 26 January 2022

Britanicul născut în 1938 le-a spus polițiștilor că a început să conducă maşini de la vârsta de 12 ani şi niciodată nu a susţinut niciun examen pentru a obţine un permis necesar în acest sens. Mai surprinzător – niciodată nu a fost implicat în vreun accident rutier şi niciodată nu a dat ochii cu poliţişti de patrulare, până acum, în 2022.

Șoferul în vârstă ar fi putut continua să şofeze fără acte dacă nu ar fi fost înregistrat de o cameră de monitorizare a traficului. Dispozitivul a recunoscut că al său MINI albastru era folosit fără documente corespunzătoare (probabil fără asigurare). După aceea a fost oprit de poliție.

Singura fotografie ce însoţeşte această scurtă poveste arată automobilul adus deja în parcarea inspectoratului de poliţie local. Despre eventuala pedeapsă pe care o va primi șoferul în vârstă nu se menționează nimic. În schimb se anunţă altceva.

Poliția a reamintit doar că există din ce în ce mai multe camere foto-video pe drumuri și cu siguranță, mai devreme sau mai târziu, fiecare contravenient va fi prins, astfel încât toţi trebuie să se asigure că au toate documentele în ordine.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/