Incredibil! IGP anunţă concentraţia de alcool din sângele şoferului care a spulberat o poartă din Sîngerei

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În rezultatul examinării probelor biologice la determinarea alcoolemiei conducătorului auto care se afla la volanul unui Volvo, implicat în accidentul din Sîngerei, s-a constatat că acesta se afla în stare de ebrietate alcoolică avansată.

Concentrația de alcool în sânge îi era de 2.91 g/l!

Amintim că la 25 ianuarie curent, în orașul Sîngerei un bărbat de 44 de ani conducând un Volvo, având-o ca pasageră pe soția de 31 de ani, a pierdut controlul volanului izbindu-se într-o poartă metalică din localitate. În urma impactului ambii au fost transportați la spital cu diverse traumatisme.

Potrivit Codului Penal:

  • Prin stare de ebrietate alcoolică cu grad minim se înţelege starea persoanei care are concentraţia de alcool în sânge de la 0.3 până la 0.5 g/l sau concentraţia vaporilor de alcool în aerul expirat de la 0.15 până la 0.3 mg/l.
  • Prin stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat se înţelege starea persoanei care are concentraţia de alcool în sânge de la 0.5 g/l şi mai mult sau concentraţia vaporilor de alcool în aerul expirat de la 0.3 mg/l şi mai mult.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/