Incredibil! IGP anunţă concentraţia de alcool din sângele şoferului care a spulberat o poartă din Sîngerei

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În rezultatul examinării probelor biologice la determinarea alcoolemiei conducătorului auto care se afla la volanul unui Volvo, implicat în accidentul din Sîngerei, s-a constatat că acesta se afla în stare de ebrietate alcoolică avansată.

Concentrația de alcool în sânge îi era de 2.91 g/l!

Amintim că la 25 ianuarie curent, în orașul Sîngerei un bărbat de 44 de ani conducând un Volvo, având-o ca pasageră pe soția de 31 de ani, a pierdut controlul volanului izbindu-se într-o poartă metalică din localitate. În urma impactului ambii au fost transportați la spital cu diverse traumatisme.

Potrivit Codului Penal:

  • Prin stare de ebrietate alcoolică cu grad minim se înţelege starea persoanei care are concentraţia de alcool în sânge de la 0.3 până la 0.5 g/l sau concentraţia vaporilor de alcool în aerul expirat de la 0.15 până la 0.3 mg/l.
  • Prin stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat se înţelege starea persoanei care are concentraţia de alcool în sânge de la 0.5 g/l şi mai mult sau concentraţia vaporilor de alcool în aerul expirat de la 0.3 mg/l şi mai mult.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/