Kia Stinger cucereşte rapid publicul. Vine la primăvară la Geneva şi cu un motor diesel

Noul fastback sport KIA Stinger va fi disponibil pe piaţa europeană cu un motor diesel de 2.2 litri şi care produce 200 de cai putere.

Informaţiile preliminare arată că premiera automobilului pe bătrânul continent va avea lor la primăvară, la Salonul Auto de la Geneva.

Informaţia fost confirmată pentru Autocar de reprezentanţii mărcii sud-coreene.

Amintim că premiera noului model a avut loc recent la Salonul Auto de la Detroit. Locuitorii de peste ocean vor putea comanda maşina doar cu motoare pe benzină: 2.0 turbo, cu patru cilindri şi 225 CP, alături de o unitate V6 twin-turbo de 3.3 litri şi cu 365 CP.

Vezi mai multe detalii despre model: (foto/video) Detroit 2017: Premieră mondială – Kia Stinger

Clienţii europeni însă vor avea acces la încă o motorizare, o unitate diesel de 2.2 litri care va produce 200 de cai putere şi 440 Nm. Agregatul este cunoscut deoarece este instalat pe aşa modele ca: Hyundai Santa Fe sau Kia Sorento.

Maşina cu un astfel de motor cuplat la o transmisie automată cu opt trepte, face sprintul 0-100 km/h în 8.5 secunde, în timp ce viteza maximă va ajunge la 225 km/h.

Totodată, planurile Kia pentru acest model nu se opresc aici. În viitor, maşina cu forme atletice se va alege cu o unitate de propulsie hibridă şi chiar una complet electrică.

Pe câteva pieţe ale planetei Kia Stinger va apărea în trimestrul patru al anului 2017.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/